ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

18 March, 2023 - 08:33

Categories: 

Νίκησε και ανασαίνει η Φολενταμ

Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστική για το ολλανδικό πρωτάθλημα της Eredivisie, η Φολενταμ αντιμετώπισε εντός έδρας την Φορτούνα Σιταρντ επικρατώντας με 2-1.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν αρκετά δυνατά τον αγώνα έχοντας την κατοχή με το μέρος τους αλλά η Φορτούνα ισορρόπησε. Μάλιστα, είχε ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ μετά το ημίωρο αλλά αυτό το κατάφερε η Φολενταμ με τον Ειτιγκ στο 42'. 

Στην επανάληψη, η Φολενταμ πήρε αρκετή ψυχολογία από την επίτευξη του γκολ για το 1-0 και έτσι βγήκε στον αγωνιστικό χώρο με παραπάνω όρεξη και έκανε το 2-0 με τον Μπουρ στο 52'. Η Φορτούνα βρισκόταν σε αρκετά δύσκολη θέση, αλλά κατάφερε να μειώσει στο 62' με τον Νοσλιν. Η Φολενταμ έμεινε πίσω, έδωσε μέτρα στην Φορτούνα η οποία έχασε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε μέχρι και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Τρίτη νίκη σε 6 παιχνίδια για την Φολενταμ η οποία σιγά σιγά απομακρύνεται προσωρινά από την ζώνη υποβιβασμού ανεβαίνοντας στην 13η θέση με 26 βαθμούς. Στην 11η θέση παρέμεινε η Φορτούνα Σιταρντ με 29 βαθμούς, χωρίς να μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το φετινό πρωτάθλημα, παρά μόνο την παραμονή της.