ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

12 March, 2023 - 15:41

Categories: 

Νίκησε και αρνείται να παραδοθεί στην μάχη για την εξάδα η Τορίνο

Μεγάλο διπλό με 0-2 πέτυχε η Τορίνο απέναντι στην Λέτσε για το πρώτο αγώνα σήμερα στην Seria A.

Σε γενικές γραμμές, η Λέτσε έχοντας και ώθηση από τον κόσμο της, ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα όμως δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ πληρώνοντας την αστοχία της στην τελική φάση. Έτσι, η Τορίνο επιβεβαίωσε για άλλη μια τον άτυπο κανόνα του ποδοσφαίρου ότι νικάει ο πιο αποτελεσματικός και όχι πάντα, ο πιο κυρίαρχος. Η Τορίνο κατάφερε και άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος, κόντρα στην ροή του αγώνα με τον Σινγκο στο 20', ενώ ο Σαναμπρια στο 23' έκανε το 0-2. Η Λέτσε συνέχισε να έχει την κατοχή και να βάζει σε κινδύνους την εστία του Σάβιτς, αλλά το 0-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Με αυτό το τρόπο, η Τορίνο βρίσκεται πλέον με 37 βαθμούς στο -5 από την Αταλάντα και δείχνει ότι θα δώσει μάχη για να μπει στην εξάδα. Η Λέτσε από την άλλη, έφτασε τις τρεις σερί ήττες και κατέβηκε στην 15η θέση με 27 βαθμούς, δίχως ακόμα να κινδυνεύει με υποβιβασμό.