ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

11 March, 2023 - 17:31

Categories: 

Νίκησε... με το μυαλό αλλού η Ρεάλ

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Ρεάλ γύρισε το παιχνίδι και πήρε την νίκη με 3-1 απέναντι στην Εσπανιόλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Η Εσπανιόλ ξάφνιασε τους γηπεδούχους όταν προηγήθηκε μόλις στο όγδοο λεπτό με τον Τζόσελου. Η ομάδα του Κάρλο δεν άλλαξε την τακτική της και στο 22' ο Βινίσιους ισοφάρισε το σκορ με μια όμορφη ατομική προσπάθεια. Η πίεση των Μαδριλένων συνεχίστηκε και στο 39' ο Μιλιτάο ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο μοιρασμένο με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να βγάλουν αντίδραση, χωρίς να το καταφέρουν. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μάρκο Ασένσιο έγραψε το τελικό 3-1 με όμορφο τελείωμα.

Έξι πόντους κάτω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα με ένα παιχνίδι περισσότερο βρίσκεται η Ρεάλ, ενώ οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες την επόμενη αγωνιστική. Η Εσπανιόλ, από την άλλη, έχει 27 βαθμούς και δεν έχει ξεφύγει ακόμη εντελώς από τον υποβιβασμό.