ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 August, 2023 - 23:09

Categories: 

Νίκησε την μαχητική Κηφισιά ο ΠΑΟΚ με 2-1 και βάζει πλώρη για πρόκριση

Συνεχίζει απόλυτος στο πρωτάθλημα και στρέφεται στην… Ευρώπη ο ΠΑΟΚ! Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν ανώτερη αλλά και αρκετά φλύαρη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η Κηφισιά να βρει ιστορικό γκολ για την ισοφάριση. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι χάρη στο αυτογκόλ του Τσάπαν πήραν τη νίκη (2-1) για το 2/2 και πλέον στρέφονται στη ρεβάνς με τη Χαρτς όπου θέλουν να κλειδώσουν τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa Conference League.

Βελτιωμένη η Κηφισιά, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να πάρει κάτι και μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ δείχνει πως χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα. Ο ΠΑΟΚ που μπήκε πολύ δυνατά στο ματς έχασε πέναλτι με τον Ζίβκοβιτς στο 22’, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Κρίστινσον.

Η υπεροχή του Δικεφάλου» του Βορρά  απέφερε καρπούς στο 45’ με τον Στέφανο Τζήμα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Η Κηφισιά δεν το έβαλε κάτω και στο 75’… πάγωσε την Τούμπα ισοφαρίζοντας το σκορ με τον Γιάννη Μασούρα. Τελικά η νίκη χαμογέλασε στην ομάδα του Ρζαβνα Λουτσέςκου με το αυτογκόλ του Τσάπαν στο 79’.

 

Ομάδα: