ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

13 April, 2023 - 00:22

Categories: 

Νίκη και προβάδισμα σε χαμηλές ταχύτητες για την Ρεάλ

Χωρίς να εντυπωσιάσει, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εύκολα με 2-0 της Τσέλσι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση της στα ημιτελικά.

 

Το ματς

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων έγινε γρήγορα εμφανής, καθώς οι Μαδριλένοι πήραν γρήγορα τα ηνία του αγώνα, ενώ οι «Μπλε» περιορίστηκαν στο να προσπαθούν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση.

Το γκολ δεν άργησε να έρθει για τους γηπεδούχους και ο Μπενζεμά άνοιξε το σκορ στο 21'. Η μπαλιά του Καρβαχάλ βρήκε τον Βινίσιους στην πλάτη της άμυνας, ο Κέπα έβγαλε την προβολή του, αλλά ο Γάλλος φορ ήταν στο σωστό σημείο για να σπρώξει την μπάλα στην κενή εστία.

 

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Φρανκ Λάμπαρντ έδειξαν καλύτερο πρόσωπο, προσπαθόντας να βρουν το γκολ της ισοφάρισης. Οι ελπίδες τους, όμως, εξανεμίστηκαν όταν ο Τσίλγουελ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για το μαρκάρισμα του στον Ροδρίγο στο 59'.

Το παιγνίδι έγειρε προς ώφελος της Ρεάλ στα επόμενα λεπτά και στο 74' ο Ασένσιο διπλασίασε το προβάδισμα των «Λος Μπλάνκος».

Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν ανέβασαν ρυθμούς, γεγονός που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν οι Λονδρέζοι, φτάνοντας κοντά στο γκολ με την ευκαιρία του Μάουντ στο 90'+3. Οι αμυντικοί των δύο ομάδων, βέβαια, ήταν σε ετοιμότητα και το σκορ του αγώνα δεν άλλαξε στις καθυστερήσεις.

 

Σαφές προβάδισμα πρόκρισης για την «βασίλισσα», που δεν εντυπωσίασε, αλλά έκανε την δουλειά που χρειαζόταν. Κακή εμφάνιση για την Τσέλσι, η οποία, όμως, βρίσκεται ακόμη στην υπόθεση πρόκριση.