ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

13 May, 2023 - 11:04

Categories: 

Νίκη - πρόκριση στους τελικούς περιφέρειας για Heat και Lakers

Η δράση των playoffs φτάνει και όλο πιο κοντά στο τέλος τους καθώς σήμερα τα ξημερώματα καθορίστηκαν και οι άλλες 2 ομάδες που μαζί με τους Nuggets και το νικητή του ζευγαριού 76ers - Celtics, θα διεκδικήσουν το δαχτυλίδι. Ο λόγος για τους Heat και τους Lakers οι οποίοι επικράτησαν των Knicks και Warriors αντίστοιχα και μπροστά στους οπαδούς τους, πήραν την πρόκριση στους τελικούς περιφέρειας.

Αρχή με το παιχνίδι στην ανατολή και το Kaseya Center του Μαϊάμι, εκεί που οι Heat κέρδισαν 96-92 τους Knicks και βγήκαν νικητές της σειράς με 4-2. Οι Knicks βρέθηκαν να νικάνε το πρώτο 12λεπτο του αγώνα αλλά από την συνέχεια και μετά, οι Heat βρήκαν λύσεις, ενώ τα σουτ στο τέλος μπήκαν υπέρ τους ώστε να πάρουν την νίκη. O Butler ήταν για ακόμα ένα βράδυ ηγετικός με 24 πόντους ενώ αξιοπρεπέστατη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Adebayo με 23 πόντους και 9 ριμπάουντ. Από την άλλη πλευρά, ο Brunson ήταν εκπληκτικός με 41 πόντους αλλά και ως ένα βαθμό μοιραίος καθώς σε μια από τις τελευταίες επιθέσεις, έκανε λάθος με αποτέλεσμα οι Heat να αυξήσουν την διαφορά. Επίσης, τα στάνταρ τους δεν έφτασαν Randle και Barret εκτελώντας με 21% και 10% εντός πεδιάς αντίστοιχα. 

Επομένως, οι Heat φαίνεται να είναι κοντά σε αυτό που κατάφεραν το 2020 στη φούσκα του Ορλάντο και περιμένουν είτε τους Celtics είτε τους 76ers για ένα εισητηρίο στους μεγάλους τελικούς. Η ομάδα της Νέας Υόρκης, πραγματοποίησε μια πολύ καλύτερη σεζόν από ότι οι οπαδοί περίμεναν, ενώ μετά από χρόνια βρήκαν έναν guard ο οποίος μπορεί να ηγηθεί στα επόμενα χρόνια.

Στην Καλιφόρνια και στο παιχνίδι ανάμεσα στους Lakers και τους περσινούς πρωταθλητές Warriors, οι γηπεδούχοι επικράτησαν εύκολα με 120-101 και πήραν την νίκη της σειράς με 4-2. Οι Lakers είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού καθόλη την διάρκεια χωρίς να χάσουν από την αρχή του αγώνα το προβάδισμα. Ο James συνεχίζει να εντυπωσιάζει φλερτάροντας με το triple double με 30 πόντους, 9 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Εξαιρετικός ήταν και ο Reaves με 23 πόντους ενώ ο Davis ήταν στα καλά του με 17 πόντους και 20 ριμπάουντ. Ο Curry από την άλλη, προσπάθησε να κουβαλήσει την ομάδα του με 32 πόντους αλλά η κακή βραδιά του Thompson και του Poole, δεν επέτρεψαν στον 2 φορές MVP, να οδηγήσει την ομάδα του στην νίκη.

Έτσι, οι Lakers μαζί με τους Heat γίνονται η δεύτερη ομάδα που ως 7ο seed φέτος φτάνει στους τελικούς περιφέρειας. Στους τελικούς βρίσκονται ήδη οι Nuggets, σε ένα rematch των τελικών Δύσης το 2020. Οι Warriors αντίθετα, τελειώνουν άδοξα την χρονιά τους ενώ οι δηλώσεις του Kerr επιβεβαίωσαν τις στατιστικές ότι δύσκολα οι Warriors θα πηγαίναν για το repeat.

Οι επόμενοι αγώνες:

Boston Celtics - Philadelphia 76ers (3-3) (22:30)

 

Διοργάνωση: