ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 February, 2023 - 19:46

Categories: 

Νοκ άουτ για 2-3 εβδομάδες ο Λιβάι Γκαρσία

Χωρίς τον Λιβάι Γκαρσία θα πορευτεί στα προσεχή παιχνίδια η ΑΕΚ. Η μαγνητική που έβγαλε ο φορ της «Ένωσης» μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο φινάλετου πρώτου ημιχρόνου του χθεσινού αγώνα με τον Αστέρα (2-0) έδειξε θλάση πρώτη προς δευτέρου βαθμού στον δεξιό προσαγωγό.

Αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός για 2-3 εβδομάδες και θα χάσει τα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για Κύπελλο (1/3) και πρωτάθλημα (12/3), την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (5/3), αλλά και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο εφόσον οριστεί να γίνει στις 8 Μαρτίου. Παράλληλα, θα είναι στο όριο για να προλάβει την πρώτη αγωνιστική των playoffs στις 18 ή 19 Μαρτίου.

H AEK χάνει σε κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος έναν από τους πιο επιδραστικούς παίκτες της, καθώς ο 25χρονος άσος μετρά φέτος 15 γκολ και5 ασίστ σε 26 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Ματίας Αλμέιδα προβληματίζεται πλέον για την στελέχωση της επιθετικής γραμμής, αφού υπενθυμίζεται πως ο Τομ Φαν Βέερτ είναι εκτός με θλάση (εκτιμάται πως θα επιστρέψει στην έναρξη των playoffs), ενώ ο Σέρχιο Αραούχο έχει δηλωθεί να εκτίσει μία αγωνιστική λόγω καρτών στο ματς με τον ΟΦΗ. Έτσι ο Στίβεν Τσούμπερ, ενδεχομένως και ο Νόρντιν Άμραμπατ, θα κληθούν να δώσουν λύσεις στην επίθεση, όπου υπάρχει και η επιλογή του νεαρού Κοσίδη.

Ομάδα: