ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 March, 2023 - 18:43

Categories: 

Νοκ άουτ οι Πονίτκα, Γουόλτερς και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης στον Παναθηναϊκό

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (31/03) ολοκληρώθηκε και ο Χρήστος Σερέλης είδε τρία ονόματα να παραμένουν στο απουσιολόγιο.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την προπόνηση με την οποία ολοκλήρωσε και την προετοιμασία του στο πλαίσιο του αγώνα της 32ης αγωνιστικής της EuroLeague με τον Ολυμπιακό (31/03, 21:30 NS Prime) στο ΣΕΦ.

 

Εκτός δράσης παρέμειναν τόσο ο Ματέους Πονίτκα, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί, όσο και ο Νέιτ Γουόλτερς που βρίσκεται σε κατάσταση αποθεραπείας για την τενοντίτδα. Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης είναι ο τρίτος του απουσιολογίου όντας κλινήρης εξαιτίας αμυγδαλίτιδας.

 

Παρόλα αυτά, κανονικά προπονήθηκε ο Δημήτρης Αγραβάνης δίνοντας θετικά μηνύματα στους «πράσινους» για τη συμμετοχή του στο ντέρμπι. Ο Έλληνας φόργουορντ μετά το διάστρεμμα που είχε υποστεί έκανε αγώνα δρόμου και θα δώσει μία έξτρα λύση στον Χρήστο Σερέλη.

 

Ομάδα: