ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 October, 2023 - 17:09

Categories: 

Νταμπράουσκας: «Έχουμε επιπλέον κίνητρα απέναντι στην ΑΕΚ!»

 

Στην κάμερα του ΟΦΗ TV, παραμονή του αυριανού (02/10) αγώνα της κρητικής ομάδας με την ΑΕΚ, μίλησε ο Βάλντας Νταμπράουσκας.

Με τον Λιθυοανό τεχνικό να αναλύει το πως προσεγγίζει την αναμέτρηση, αλλά και τι θα πρέπει να κάνει ο ΟΦΗ για να φύγει με τη νίκη από το «Γεντί Κουλέ»!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο αγώνας με την ΑΕΚ έχει αρκετές ομοιότητες με τα παιχνίδια που παίξαμε στην έδρα μας, απέναντι στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας και μια εξαιρετική ομάδα. Όταν προετοιμάζεσαι για ένα τέτοιο παιχνίδι και εξετάζεις το πως θα παίξουν, ποιους παίκτες θα επιλέξουν, σε εντυπωσιάζει το γεγονός ότι μπορούν να επιλέξουν, όχι ανάμεσα σε 11 παίκτες, αλλά σε 20-25 ποδοσφαιριστές. Το ποιοι θα βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα είναι πολύ δύσκολο να το προβλέψεις.

Άρχισαν πολύ καλά τη σεζόν και απόλαυσα τον τρόπο που έπαιξαν κόντρα στην Μπράιτον. Τα εύσημα πηγαίνουν όχι μόνο στην ΑΕΚ, αλλά σε ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαι όμως πεπεισμένος ότι έχουμε και εμείς τα δυνατά μας σημεία, με τα οποία νικήσαμε δύο κορυφαίες ομάδες, όπως ο Άρης και ο ΠΑΟΚ εδώ στην έδρα μας. Πιστεύω, ότι πάμε και σ’ αυτό το παιχνίδι απόλυτα συγκεντρωμένοι και προετοιμασμένοι για αυτά που μπορούμε να κάνουμε.

Δεν έχει σημασία πόσο έχεις προετοιμαστεί και πόσο θέλεις να πιέσεις τον αντίπαλο. Εκείνοι θα βρουν τον τρόπο να κρατήσουν την μπάλα, να έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής και σε ένα τέτοιου είδους παιχνίδι πρέπει να βρεις τον τρόπο να διατηρήσεις την συγκέντρωση σου και να αντέξεις. Να αντέξεις και να παραμείνεις στο παιχνίδι.

Όλοι είδαμε τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, πως έμειναν στο παιχνίδι και στο τέλος είχε τις ευκαιρίες να πάρει κάτι. Έχασαν 2-1 όμως έδειξαν ότι αν μείνεις μέσα στο παιχνίδι, όλα μπορούν να συμβούν. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Πιστεύω ότι απέναντι σε τέτοιες ομάδες που έρχονται στο γήπεδο μας, η στήριξη των φιλάθλων μας, αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο και μας βοηθά να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

 

Ομάδα: