ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 December, 2022 - 18:29

Categories: 

Ντεσάν: «Η ομάδα μου δεν με εκπλήσσει!»

 

Με τον δείκτη αποφασιστικότητας στα ύψη για πρόκριση στον τελικό, η Γαλλία θα αντιμετωπίσει το Μαρόκο για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο τεχνικός των τρικολόρ Ντιντιέ Ντεσάν μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, αναφέροντας πως η ομάδα του δεν τον εκπλήσσει.

«Η ομάδα μου δεν με εκπλήσσει, αλλά η μόνη αλήθεια που υπάρχει φαίνεται στο γήπεδο. Κάποιοι παίκτες δεν είχαν εμπειρία σε διεθνές επίπεδο, είναι η πρώτη διοργάνωση για κάποιους. Ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να αντιδράσουν. Υπάρχουν παίκτες που παίζουν πολύ καλά, υπάρχει μια πολύ θετική ενέργεια. Σε καθημερινό επίπεδο είναι ευχαρίστηση και ευτυχία.

Αυτή τη στιγμή είμαστε μόνο στα μισά, αλλά έχουμε κάνει ήδη μια καλή πορεία. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό, αλλά πρέπει να συνδυάσεις πολλά πράγματα. Μερικές φορές, τα σπίρτα ανάβουν με μικρά πράγματα, δεν υπάρχει θαυματουργή συνταγή. Η λέξη κλειδί είναι η προσαρμογή σε σχέση με τις καταστάσεις με τις οποίες βρίσκομαι αντιμέτωπος».