ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 February, 2023 - 19:26

Categories: 

Ντε Λουϊσα: «Θέλαμε τον Αλμέιδα, αλλά επέκτεινε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ«

 

Επίσημη θέση για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της εθνικής ομάδας του Μεξικού προς το πρόσωπο του Ματίας Αλμέιδα, πήρε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της χώρας.

Ο Γιον Ντε Λουΐσα δεν θέλησε να σχολιάσει άλλα ονόματα παρά μόνο εκείνο του προπονητή της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, υπογράμμισε πως η περίπτωση του Αργεντινού τεχνικού -λόγω του προφίλ του- εξετάστηκε όντως από τους «τρι» μετά την αποχώρηση του Τάτα Μαρτίνο. Ωστόσο, η πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του με την «Ένωση» έβαλε «στοπ» στις προσπάθειές τους.

«Ο κ. Ματίας Αλμέιδα όντως ειχε το προφίλ για τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή που αναζητούσαμε. Ανάμεσα στα πολλά σενάρια που εξετάστηκαν από την ημέρα της αποχώρησης του Μαρτίνο ήταν και του Αλμέιδα, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε, ότι πριν από μερικές εβδομάδες, υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με την ΑΕΚ, επομένως πλέον δεν είναι στους υποψήφιους», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιον Ντε Λουΐσα.

Αναμφίβολα, επρόκειτο για ένα μεγάλο -και πλέον επιβεβαιωμένο- «όχι» από πλευράς Αλμέιδα για χάρη της ΑΕΚ. Άλλωστε, η πρόταση που του έγινε από πλευράς Μεξικού είχε ορίζοντα το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, το οποίο η χώρα της Λατινικής Αμερικής θα συνδιοργανώσει μαζί με τις ΗΠΑ και Καναδά.

 

Ομάδα: