ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 April, 2023 - 16:37

Categories: 

Ντόμπριτς: «Πολύ ποιοτική ομάδα ο Ολυμπιακός»

 

Στον βαθμό επικινδυνότητας που κρύβει για τον Ερυθρό Αστέρα η αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό (6/4, 20:00), αναφέρθηκε ο Όγκνιεν Ντόμπριτς:

«Πάμε για τη νίκη, όπως σε κάθε ματς. Ξέρουμε το μέγεθος του αντιπάλου μας, αλλά δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε. Κανείς δεν παίζει για να χάσει και η ομάδα μας θα προετοιμαστεί καλά και θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη, μαζί με τον κόσμο μας. Το κλειδί θα είναι η συγκέντρωση. Θα πρέπει να εφαρμόσουμε το πλάνο μας και εάν βγάλουμε την ίδια ενέργεια που είχαμε στα προηγούμενα ματς της Ευρωλίγκας, τότε μπορούμε να νικήσουμε. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα, αλλά εμείς καταφέραμε να τους νικήσουμε στην Αθήνα και πιστεύω ότι μπορούμε και στο Βελιγράδι».

 

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο λόγω της φιλίας των οπαδών των δύο ομάδων: «Υπάρχουν φιλικές σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες και θα είναι μία όμορφη ατμόσφαιρα, αλλά δεν θα πρέπει αυτό να μας επηρεάσει και να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας».