ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 March, 2023 - 22:59

Categories: 

Ξέσπασε με «εξάρα» ο ΠΑΟΚ

Επέστρεψε στις νίκες ξεσπώντας στον Ιωνικό ο ΠΑΟΚ!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» διέλυσε με 6-0 τους Νικαιώτες στην Τούμπα κι έφτασε τους 51 βαθμούς, δύο λιγότερους  από τον τρίτο της βαθμολογίας Ολυμπιακό και στο -5 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, ενώ ο Ιωνικός έμεινε στην προτελευταία θέση και τους 15 βαθμούς.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ μόλις στο 2’ με σουτ του Νάρει και αφού η μπάλα κόντραρε στον Ρομαό. Σκόραρε στα γενέθλιά του ο Κωνσταντέλιας στο 23’ για το 2-0. Ο Μπράντον με σουτ στην  κίνης σο 28’ πέτυχε το 3-0, ενώ ο Ζίφκοβιτς στο 30’ με εξαιρετικό μακρυνό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 4-0. Ο Κεντζιόρα στο 54’ έγραψε το 5-0, ενώ  ο 17χρονος Τζίμας πέρασε ως αλλαγή στο 71’, πέτυχε γκολ στις καθυστερήσεις και έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ σε παιχνίδι πρωταθλήματος, ξεπερνώντας τον θρυλικό Γιώργο Κούδα. Με παίκτη λιγότερο από το 49’, λόγω αποβολής του Μασάς με δύο κίτρινες κάρτες ο Ιωνικός

Ομάδα: