ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 October, 2023 - 22:07

Categories: 

Ξέσπασε στο Λαύριο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ήταν εντυπωσιακός στο εντός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο για την τρίτη αγωνιστική της Basket League κι επικράτησαν άνετα με 111-73.

 

Οι «πράσινοι» οι οποίοι εξέτισαν τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας τους κι αγωνίστηκαν μπροστά σε άδειες εξέδρες στο ΟΑΚΑ, πανηγύρισαν την τρίτη τους φετινή νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις και την επόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (30/10, 20.15), στο μεγάλο ντέρμπι της επόμενης «στροφής». Από την άλλη το συγκρότημα του Κώστα Μέξα υπέστη την πρώτη του φετινή ήττα και θα υποδεχθεί στην προσεχή αγωνιστική τον ΠΑΟΚ.

 

 

 

Από το πρώτο δεκάλεπτο φάνηκε ότι οι δύο ομάδες ήταν διατεθειμένες να παίξουν αρκετά γρήγορα κι ελεύθερα, δίχως να δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμυνά τους. Οι γηπεδούχοι ξέφυγαν από νωρίς ακόμα και με διψήφιες διαφορές και στο φινάλε του εναρκτήριου κομματιού του παιχνιδιού, οι «πράσινοι» είχαν πάρει προβάδισμα έντεκα πόντων (31-20).

 

Στη δεύτερη περίοδο δεν άλλαξε κάτι δραματικά, με τους φιλοξενούμενους να αποδεικνύουν ότι διαθέτουν καλοδουλεμένο σύνολο και γεμάτο «οπλοστάσιο» στην επίθεση και να σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία σε αρκετές περιπτώσεις, ακόμα και πίσω από τη γραμμή των 6,75μ. Όμως και το «τριφύλλι» βρισκόταν σε καλή βραδιά στην επίθεση και στο ημίχρονο διατήρησε το προβάδισμα έντεκα πόντων (56-45).

 

 

 

Τα πάντα έμελλε να τελειώσουν στο τρίτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού, όταν οι γηπεδούχοι πάτησαν το... γκάζι κι εξαφανίστηκαν. Κυριαρχώντας απόλυτα και στις δύο πλευρές του γηπέδου και με επιμέρους σκορ 30-9, το συγκρότημα του Εργκίν Αταμάν ξέφυγε με 86-54 στο 30' και τα πάντα είχαν κριθεί, με την τελευταία περίοδο να αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα.

 

Στο φινάλε του παιχνιδιού οι δύο προπονητές εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να δώσουν χρόνο σε παίκτες οι οποίοι δεν παίζουν τόσο πολύ και να δοκιμάσουν και κάποια σχήματα. Η κόρνα της λήξης βρήκε τον Παναθηναϊκό να επικρατεί τόσο άνετα όσο μαρτυρά το τελικό 111-73.

Ομάδα: