ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

9 May, 2023 - 00:51

Categories: 

Ξέφυγαν από την επικίνδυνη ζώνη Φόρεστ και Έβερτον

Πολλά γκολ και μπόλικο θέαμα πρόσφεραν τα τελευταία παιχνίδια της 35ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ, με τις σημαντικότερες ανακατατάξεις να γίνονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

 

Νότιγχαμ Φόρεστ - Σαουθάμπτον 4-3

Ξεκινάμε από το «Σίτι Γκράουντ», όπου η Φόρεστ πήρε πολύτιμο τρίποντο και παράλληλα έριξε ουσιαστικά - όχι μαθηματικά - τους «Άγιους» από την κατηγορία.

Πρωταγωνιστής στο πρώτο μέρος ο Τάιβο Αβονίγι, ο οποίος με τα δύο γκολ του στο 18' και το 21' έβαλε τους γηπεδούχους σε πλεονεκτική θέση. Η Σαουθάμπτον μείωσε με τον Αλκαράζ στο 25', αλλά οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα των δύο γκολ, αφού ο Γκιμς - Γουάιτ ευστόχησε από τημ άσπρη βούλα στο 44'.

Το δεύτερο ημίχρονο άνοιξε με τους «Άγιους» να μειώνουν εκ νέου με τον Λιανκό και τους γηπεδούχους να απαντούν με τον Ντανίλο στο 73'. Η Σαουθάμπτον προσπάθησε να επιστρέψει, πέτυχε ένα ακόμη τέρμα με τον Βαρτ - Πράους στο 90+6', όμως ήταν πλέον αργά.

 

Μπράιτον - Έβερτον 1-5

Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής συνέβη στο «Άμεξ», όπου η Έβερτον έκανε την έκπληξη και συνέτριψε την Μπράιτον με 1-5.

Τα «ζαχαρωτά» πραγματοποίησαν εξαιρετικό ξεκίνημα στο παιχνίδι. Προηγήθηκαν λίγα δευτερόλεπτα μετά την σέντρα με τον Ντουκουρέ, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα του στο 29' και πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι 0-3 χάρι στο αυτογκόλ του Στιλ στο 35'.

Στο δεύτερο μέρος η Μπράιτον έβαλε την Έβερτον στα καρέ της, έχοντας το 80% της κατοχής και δημιουργώντας συνολικά 20 ευκαιρίες! Όμως, έπεσαν πάνω σε μία πολύ καλά στημένη άμυνα και έναν εντυπωσιακό Πίκφορτ.

Η Έβερτον, μάλιστα, βρήκε και άλλα δύο γκολ με τον ΜακΝιλ να σκοράρει στο 76 και το 90+6', μετατρέποντας την νίκη σε θρίαμβο. Οι γλάροι είχαν μειώσει στο 79' με τον ΜακΆλιστερ.

 

Η βαθμολογία στο τέλος του πίνακα:

16. Νότιγχαμ Φόρεστ 33

17. Έβερτον 32

18. Λέστερ 30

19. Λιντς 30

20. Σαουθάμπτον 24