ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

18 April, 2023 - 09:24

Categories: 

Ξανά έπνιξαν τους πρωταθλητές οι Kings, 2-0 και για τους 76ers

Δύο αναμετρήσεις περιείχε σήμερα το πρόγραμμα για τα playoffs του ΝΒΑ με τους Sacramento Kings και Philadelphia 76ers να επικρατούν στην έδρα τους και να κάνουν το 2-0 αμφότεροι

Αναλυτικά, οι Warriors ηττήθηκαν ξανά στις λεπτομέρειες μέσα στο Golden 1 Center και πλέον χρειάζονται πάση θυσία την νίκη μέσα στο Golden State για να μην ξεφύγουν με 3 νίκες οι Kings. Αν και άπειροι στα playoffs, Fox και Monk ήταν για ακόμα μια φορά θετικοί με 24 και 18 πόντους αντίστοιχα, ενώ ο Sabonis προσέθεσε άλλους 24 πόντους βοηθώντας έτσι τους Kings να διπλασιάσουν τις νίκες τους στην σειρά. Από την μεριά των Warriors, ο Curry είχε 28 πόντους αλλά με αρνητικά ποσοστά από την γραμμή των 7,25 (3/13). Επομένως ο πίνακας στο τέλος έγραψε 114-106 υπέρ των γηπεδούχων Kings.

Από την άλλη πλευρά της Αμερικής, οι Brooklyn Nets παρουσιάστηκαν πιο σοβαροί, κυρίως στην άμυνα, αλλά και πάλι το σύνολο των Philadelphia 76ers έδειξε ανώτερο και έφτασε σε μια εύκολη νίκη με 96-84 κάνοντας το 2-0 της σειράς. O Maxey ήταν απολαυστικός με 33 πόντους ενώ από τους πρωταγωνιστές δεν θα μπορούσε να λείπει ο finalist για το MVP, Embiid με 20 πόντους αλλά και 19 ριμπάουντ. Θετικοί για τους Nets ήταν οι δύο πρώην παίχτες των Suns, Johnson και Bridges με 28 και 21 πόντους αντίστοιχα οι οποίοι δεν ήταν αρκετοί για να κάνουν το break μέσα στην Philadelphia.

Οι αναμετρήσεις σήμερα:

Boston Celtics - Atlanta Hawks (1-0) (2:00)

Cleveland Cavaliers - New York Knicks (0-1) (2:30)

Phoenix Suns - Los Angeles Clippers (0-1) (5:00)

 

Διοργάνωση: