ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 January, 2022 - 19:06

Categories: 

Ξανά δεύτερη η Λίβερπουλ, 3-0 την Μπρέντφορντ

 

Στη δεύτερη θέση της κατάταξης στην Premier League πέρασε και πάλι η Λίβερπουλ, χάρη στη νίκη της με 3-0 επί της Μπρέντφορντ στο «Άνφιλντ». Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ζορίστηκε μέχρι και το 44ο λεπτό, σημείο στο οποίο άνοιξε το σκορ ο Φαμπίνιο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν πιο απλά για τους «ρεντς». Ο Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν διπλασίασε τα τέρματα της Λίβερπουλ, αλλά έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ο Τακούμι Μιναμίνο που πέρασε στη θέση του, ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 3-0. 

 

Στο «Λόντον Στέιντιουμ», ο Τζακ Χάρισον οδήγησε τη Λιντς σε σπουδαία νίκη με 3-2 επί της Γουέστ Χαμ. Ο 25χρονος πέτυχε και τα τρία γκολ των «παγωνιών», που ξέφυγαν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Χάρισον σκόραρε στο 10’, στο 37’ και στο 60’, με τα «σφυριά» να καταφέρνουν να ισοφαρίσουν σε δύο περιπτώσεις -αρχικά με τον Τζάροντ Μπάουεν κι εν συνεχεία με τον Πάμπλο Φορνάλς. Τρίτη φορά, δεν τα κατάφεραν και γνώρισαν απρόσμενη ήττα, που τα αποτρέπει να σταθεροποιηθούν στην πρώτη τετράδα.