ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 May, 2023 - 15:41

Categories: 

Ξανά ο Κογιάδο στο στόχαστρο του Ολυμπιακού

 

Ο Ολυμπιακός μετά την έλευση του Αντόνιο Κορδόν στο νευραλιγκό πόστο του τενχικού διευθυντή, εξετάζει ιδιαίτερα διεξοδικά όλες τις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις εξελίξιμων παικτών όσον αφορά την ουσιαστική προσπάθεια ενίσχυσή τους.

Μία από αυτές φέρεται να είναι ο Άλεξ Κογιάδο.

 

Ένας παίκτης, ο οποίος το προηγούμενο καλοκαίρι είχε απασχολήσει τους Πειραιώτε,ς όμως τότε η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει κατέληξε στην Έλτσε με τη μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα.

Η Έλτσε όμως υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και ως εκ τούτου ο Κογιάδο θα επιστρέψει στους «μπλαουγκράνα» όταν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. 

Με τους Ισπανούς  να εμπλέκουν τον 24χρονο εξτρέμ ξανά με τον Θρύλο.

Συγκεκριμένα, στην Ιβηρική αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους πιθανούς προορισμούς του Κογιάδο, ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής «στέγης», ενώ δεν αποκλείεται, οι Ισπανοί να τοποθετούν τους «ερυθρολεύκους» στη συζήτηση για τον Κογιάδο λόγω και του Αντόνιο Κορδόν.

 

 

Ομάδα: