ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

22 June, 2023 - 22:55

Categories: 

Ξανά στο εμπόριο οι Wizards, έδωσαν Chris Paul για τον Jordan Poole

Λίγες ώρες πριν από το Draft, οι Wizards γίνονται για τρίτη φορά πρωταγωνιστές ανταλλαγής σε λιγότερο από 48 ώρες. 

Συγκεκριμένα, αυτή την φορά συνεργάστηκαν με τους Warriors, παραχωρώντας τον Chris Paul για τον Jordan Poole, ένα pick πρώτου γύρου για το 2027 και ένα pick για το draft του 2030. Ο ίδιος ο Paul, είχε ζητήσει ανταλλαγή σε μια ομάδα που θα διεκδικούσε πρωτάθλημα, καθώς οι βλέψεις των Wizards δεν ήταν τόσο υψηλές. 

Οι Wizards μετά από τα προηγούμενα δύο trade στα οποία φάνηκαν στα χαρτιά, να χάνουν, αυτή την φορά πήραν ένα ελπιδοφόρο νεαρό παίχτη ο οποίος μπορεί να εξελιχθεί σε ένα εξαιρετικό σκόρερ ενώ και δύο picks τα οποία μπορεί στο μέλλον να έχουν κάποια ιδιαίτερη αξία. Οι Warriors, από την μία έχασαν έναν παίχτη από τον νεανικό κορμό τους σε μια ήδη αρκετά μεγάλη ηλικιακά ομάδα, αλλά ο Chris Paul θα βοηθήσει πολύ από τον πάγκο το σύνολο των Warriors και σε συνδιασμό με το δίδυμο των Splash Brothers, μπορεί να οδηγήσει τους Warriors ψηλά.

 

Διοργάνωση: