ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).

25 July, 2023 - 02:32

Categories: 

Ξεκίνησε το ταξίδι του Άρη για την Αρμενία

Σε διαδικασία ταξιδιού για την Αρμενία μπαίνει από απόψε ο Άρης. Οι «κιτρινόμαυροι» θα αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα θα προσγειωθούν τα ξημερώματα της Τρίτης (25/7), στο Ερεβάν, όπου την Πέμπτη (27/7, 18:00 ώρα Ελλάδας) θα αναμετρηθούν με την με την Αραράτ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference.

Με την αποστολή της ομάδας ταξιδεύει και ο Χουλιάν Κουέστα, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε, εσχάτως, από τραυματισμό.

«Προετοιμαστήκαμε καλά, πηγαίνουμε στην Αρμενία με αυτοπεποίθηση για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη μισή δουλειά στην έδρα της αντιπάλου μας και στη συνέχει να την τελειώσουμε στη Θεσσαλονίκη», σχολίασε, λίγο πριν αρχίσει το ταξίδι του Άρη, ο Φραν Φεράρι. 

Και πρόσθεσε: «Έχουμε δει κάποια βίντεο από την αντίπαλό μας. Διαθέτει γρήγορους ποδοσφαιριστές, έχουμε, όμως, και εμείς να αντιπαρατάξουμε τα δικά μας πόδια. Πηγαίνουμε με αυτοπεποίθηση στην Αρμενία, αποφασισμένοι να φέρουμε στη Θεσσαλονίκη τη νίκη».

Ερωτηθείς για την Ντινάμο Κιέβου, η οποία θα είναι αντίπαλος του Άρη στη συνέχεια της διοργάνωσης, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Αραράτ, απάντησε: «Δεν κάνουμε σκέψεις για τον επόμενο αντίπαλο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια με την Αραράτ, τα οποία είναι δύσκολα. Χρειάζεται προσήλωση 100%, να κάνουμε τη δουλειά που πρέπει την Πέμπτη και να παίξουμε στην πορεία και τη ρεβάνς. Μετά θα κοιτάξουμε τον επόμενο αντίπαλό μας».

πηγή amna.gr