ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 October, 2023 - 16:48

Categories: 

Ξεκούραση για τους παίκτες του ΠΑΟΚ πριν τον «Γολγοθά»

Το ρεπό που πήραν από τον Ραζβάν Λουτσέσκου απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών και της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Μετά από ένα δύσκολο πρόγραμμα, οι Θεσσαλονικείς έχουν την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, καθώς με την επανέναρξη των υποχρεώσεών τους έχουν ένα νέο «βουνό» να ανέβουν πριν από το επόμενο «στοπ» στους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο στην Τούμπα, πριν από τα τρία εκτός έδρας ματς με Αμπερντίν στο Europa Conference League, την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, προτού οι «ασπρόμαυροι» φιλοξενήσουν τους Σκωτσέζους στην Τούμπα. Το τελευταίο παιχνίδι είναι το εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό.

Εκτός από τους διεθνείς (Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Κωνσταντίνος Κουλιεράκη και Κίριλ Ντεσπόντοφ), οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα επιστρέψουν στη Νέα Μεσημβρία αύριο, Τρίτη, για να πιάσουν δουλειά και να διορθώσουν όποια λάθη ή αδυναμίες έχει διαπιστώσει όλο αυτό το διάστημα ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ώστε η ομάδα να εμφανιστεί καλύτερη στο επόμενο απαιτητικό για εκείνη πρόγραμμα.

 

Ομάδα: