ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

27 April, 2023 - 00:16

Categories: 

Οδοστρωτήρας Σίτι, έκλεισε και άλλο την ψαλίδα

 

Η Μάντσεστερ Σίτι έδειξε ποιος είναι το αφεντικό! 

 

Σε ένα παιχνίδι που πολύ πιθανόν θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή στην Πρέμιερ Λιγκ, η Σίτι κυριάρχησε ολοκληρωτικά και συνέτριψε με 4-1 την Άρσεναλ στο «Έτιχαντ», στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στους Λονδρέζους.

 

Το ματς

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα μπήκαν με «άγριες διαθέσεις» στο χορτάρι και άσκησαν από νωρίς πίεση στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Το γκολ δεν άργησε να έρθει και στο έβδομο λεπτό ο Ντε Μπρόινε πέρασε δύο παίκτες και με ένα εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Ράμσντεϊλ, ανοίγοντας το σκορ.

Ο Άγγλος κίπερ κράτησε σχεδόν μόνος του το σκορ χαμηλά στο πρώτο μέρος, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Στο 45+1', ο Ντε Μπρόινε έγινε από σκόρερ, δημιουργός και βρήκε τον Στόουνς στο δεύτερο δοκάρι, ο οποίος διπλασίασε το προβάδισμα των «Πολιτών».

Οι «κανονιέρηδες» ανέβασαν ρυθμούς μετά την ανάπαυλα και «τέσταραν» τον Έντερσον, που ήταν, όμως, σε ετοιμότητα. Στο 54', ο Βέλγος μεσοεπιθετικός χτύπησε ξανά και με όμορφο τελείωμα άνοιξε στα δύο γκολ την διαφορά των δύο ομάδων.

Το ματς είχε πλέον «γύρει» προς την μεριά των «Πολιτών» και παρότι η Άρσεναλ μείωσε με τον Χόλντινγκ στο 86', ήταν πλέον αργά για να διεκδικήσει κάτι. Φυσικά, από τον χορό των γκολ δεν έλειψε ο Χάλαντ, ο οποίος έγραψε το τελικό 4-1 στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

 

Στους 73 βαθμούς πλέον η Σίτι, δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Οι «Πολίτες» έχουν, όμως, δύο αγώνες περισσότερους να δώσουν και πιο βατό πρόγραμμα από τους «κανονιέρηδες».