ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 March, 2023 - 21:15

Categories: 

Οδυνηρή ήττα της Ρόμα από τη Σασουόλο (3-4)

Χωρίς τον  Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της (ήταν τιμωρημένος) η Ρόμα γνώρισε οδυνηρή ήττα στο «Ολίμπικο» από την «αδιάφορη» βαθμολογικά, Σασουόλο, με 3-4 κι όχι μόνο έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί «συγκάτοικος» της Ίντερ στην 2η θέση, αλλά κινδυνεύει να πέσει στην 5η και να βγει εκτός τετράδας, σε περίπτωση νίκης της Μίλαν στην αναμέτρηση της Δευτέρας (13/03) με τη Σαμπντόρια.

 

Μπορεί οι «Ρωμαίοι» να είχαν όλη την τύχη με το μέρος τους στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με τη Γιουβέντους (τρία δοκάρια), ωστόσο, απόψε αυτό δε συνεχίστηκε με αποτέλεσμα να γνωρίσουν ταπεινωτική ήττα από το συγκρότημα του Αλέσιο Ντιονίζι, που πανηγύρισε την 5η επιτυχία του στα τελευταία 7 ματς που έδωσε.

 

Καθοριστική φάση στο παιχνίδι ήταν η αποβολή του Αλβανού αμυντικού της Ρόμα, Μαράς Κουμπούλα, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.