ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

1 March, 2023 - 04:21

Categories: 

Οι ημιτελικοί του Κυπέλλου στην Cosmote TV, οι λεπτομέρειες της συμφωνίας Euroleague - NOVA και οι προημιτελικοί του κυπέλλου Γαλλίας στο Action 24 και Attika TV!

Ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV επιστρέφει η ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Την Τετάρτη 1/3, τα ζευγάρια ΠΑΣ Λαμία-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός-ΑΕΚ θα αναμετρηθούν στα κανάλια COSMOTE SPORT με φόντο μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Η δράση της ημέρας θα ξεκινήσει στις 18.00 με τον ΠΑΣ Λαμία να υποδέχεται στο «Αθανάσιος Διάκος» (ΔΑΚ) τον ΠΑΟΚ, στο εξ’αναβολής ματς (από τις 9/2) της 1ης αγωνιστικής. Ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς (Τετάρτη 8/3, 19.00, COSMOTE SPORT 4HD); Θα το μάθουμε αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 2HD. 

Την ίδια μέρα στις 20.00, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο Φάληρο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Η «Ένωση» έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης μετά το υπέρ της 3-0 στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Μέσα από τις pregame και postgame εκπομπές «Ώρα Κυπέλλου» οι συνδρομητές θα ενημερωθούν για όλο το ρεπορτάζ των αναμετρήσεων, με πλούσια ανάλυση, παραλειπόμενα και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.  Οι δύο pregame εκπομπές (Τετάρτη 1/3, 17.00 & 19.00) θα μεταδοθούν ελεύθερα και από το επίσημο κανάλι της  COSMOTE TV στο Youtube.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των αναμετρήσεων ΠΑΣ Λαμία-ΠΑΟΚ & Ολυμπιακός-ΑΕΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet:

Hμέρα Αγώνας Ώρα Κανάλι

 

    

     Τετάρτη 1/3

Ώρα Κυπέλλου Pregame ΠΑΣ Λαμία-ΠΑΟΚ 17.00  παρ: Κ. Ψάρας

COSMOTE SPORT 2HD

ΠΑΣ Λαμία-ΠΑΟΚ 18.00 περ. Μ. Τσώχος

Ώρα Κυπέλλου Postgame ΠΑΣ Λαμία-ΠΑΟΚ 20.00  παρ: Κ. Ψάρας

Ώρα Κυπέλλου Pregame Ολυμπιακός-ΑΕΚ 19.00  παρ: Στ. Αβραμίδης

COSMOTE SPORT 1HD

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 20.00  περ: Α. Παλομπαρίνι

Ώρα Κυπέλλου Postgame Ολυμπιακός-ΑΕΚ 22.00   παρ: Στ. Αβραμίδης

H Nova «έδρα» της Euroleague και για τις επόμενες 5 σεζόν!

Η NOVA, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ανακοινώνει  την ανανέωση της συνεργασίας της με την Euroleague Basketball, την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ και για τις πέντε (5) επόμενες σεζόν. Με τη νέα σύμβαση το Novasports εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης όλων των αγώνων της EuroLeague και του EuroCup έως και την ολοκλήρωση της  σεζόν 2027-2028 σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο κος Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, CEO της Nova δήλωσε: «Η πολύχρονη και επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ Nova και Euroleague Basketball, με διάρκεια πάνω από δύο δεκαετίες, θα συνεχιστεί με την επέκταση της συμφωνίας μας για άλλες πέντε σεζόν. Οι Έλληνες φίλαθλοι αγαπούν το μπάσκετ και οι δύο κορυφαίες Ελληνικές ομάδες, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός με την σταθερά εξασφαλισμένη συμμετοχή τους στην Euroleague, αλλά και τις ελληνικές συμμετοχές στο EuroCup, υπόσχονται συναρπαστικές βραδιές.  H Nova θα συνεχίσει να αποτελεί τον προορισμό για το καλύτερο μπασκετικό θέαμα στην Ελλάδα έχοντας τη σφραγίδα στην άρτια κάλυψη από την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα του Novasports».

H Euroleague Basketball και η United Media επεκτείνουν τις συνεργασίες με τη NOVA και το Sportklub

Η Euroleague Basketball (EB), η διοργανώτρια αρχή των δύο κορυφαίων ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων στο χώρο του μπάσκετ και η United Media, η κορυφαία εταιρεία ΜΜΕ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μέλος της United Group, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους, η οποία εξασφαλίζει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης όλων των αγώνων της Turkish Airlines EuroLeague και του 7DAYS EuroCup σε Ελλάδα, Σερβία, Κύπρο, Σλοβενία, Κροατία, Μαυροβούνιο, Βοσνία & Ερζεγοβίνη και Βόρεια Μακεδονία.

Με τη  νέα πολυετή συμφωνία για την κάλυψη των διοργανώσεων της Euroleague Basketball από τη NOVA και το Sportklub, που πλέον ξεπερνάει τις δύο δεκαετίες,  δίνει τη δυνατότητα στη United Media να συνεχίσει τη στρατηγική της για επέκταση του portfolio της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, όπου το μπάσκετ είναι ένα από τα κυρίαρχα αθλήματα.

«Οι τηλεοπτικοί μας συνεργάτες είναι θεμελιώδεις για το χτίσιμο του προϊόντος μας και έχοντας έναν τόσο σημαντικό συνεργάτη όπως είναι η United Media που είναι αφοσιωμένη στο να μπορέσουμε να προβάλλουμε τα παιχνίδια μας στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, αποτελεί κλειδί για την προσέγγιση νέων κοινών» δήλωσε ο Marshall Glickman, CEO της Euroleague Basketball. «Η NOVA και το Sportklub αποτελούν μακροχρόνιους εταίρους μας και το ότι γιορτάζουμε τη συμπλήρωση δύο δεκαετιών συνεργασίας με αυτή τη συμφωνία, αποτελεί απόδειξη της αμοιβαίας δέσμευσης για κορυφαία στάνταρ παραγωγής και δημιουργία περιεχομένου σε μια αναπτυσσόμενη και πολύ απαιτητική βάση φιλάθλων».

Η Ελλάδα και οι χώρες της Αδριατικής έχουν ισχυρή εκπροσώπηση στις διοργανώσεις της Euroleague Basketball, με τις ελληνικές και σερβικές δυνάμεις του μπάσκετ, όπως οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ερυθρός Αστέρας, Παρτιζάν που συμμετέχουν στην EuroLeague, και τις Μπούντουσνοστ VOLI Podgorica και Cedevita Ολίμπια Λιουμπλιάνα που μετέχουν στο EuroCup.

«Η συμφωνία με την Euroleague Basketball είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την υλοποίηση των μακροπρόθεσμων σχεδίων που έχει η United Group στις χώρες στις οποίες έχουμε αποκτήσει τα τηλεοπτικά αθλητικά δικαιώματα για πέντε χρόνια. Αυτή η επένδυση στο καλύτερο αθλητικό περιεχόμενο είναι ακόμη μία ένδειξη που δείχνει πόσο προσανατολισμένοι είμαστε στην ανάπτυξη των αγορών της Ελλάδας, της Κύπρου και των χωρών της περιοχής της Αδριατικής, τις οποίες βλέπουμε ως μέρος της στρατηγικής τοποθέτησης της United Group», ανέφερε σχετικά ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της United Group.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που δίνουμε στους τηλεθεατές μας την ευκαιρία να απολαύσουν αυτούς τους θεαματικούς αγώνες στα κανάλια μας και για τα επόμενα πέντε χρόνια. Η συνεργασία μας με την Euroleague Basketball ήταν πάντα αξιοσημείωτη και είμαι σίγουρη ότι η αμοιβαία εμπιστοσύνη που χτίσαμε κατά τη διάρκεια των δύο δεκαετιών ήταν ένα σημαντικό στοιχείο που μας οδήγησε στην υπογραφή αυτής της πενταετούς συμφωνίας. Η αγορά τηλεοπτικών αθλητικών δικαιωμάτων είναι πλέον μια αρκετά περίπλοκη διαδικασία  και είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που δίνουμε τη δυνατότητα στους φιλάθλους να παρακολουθούν τους καλύτερους αγώνες της κορυφαίας μπασκετικής διοργάνωσης στα κανάλια μας, Novasports στην Ελλάδα και στην Κύπρο, και Sport Klub για τις χώρες της Αδριατικής. Η United Media επί σειρά ετών είναι η κορυφαία εταιρεία στην εξασφάλιση τηλεοπτικών δικαιωμάτων κορυφαίων αθλητικών γεγονότων και η νέα συμφωνία επιβεβαίωσε ότι η στρατηγική μας να προσφέρουμε ζωντανές μεταδόσεις μεγάλων αθλητικών γεγονότων στους τηλεθεατές μας συνεχίζει να είναι επιτυχημένη», δήλωσε η Aleksandra Subotić, CEO της United Media.

Σχετικά με την Euroleague Basketball

Η Euroleague Basketball (EB) είναι παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας, αφοσιωμένη στη διεξαγωγή των κορυφαίων ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων επαγγελματικών συλλόγων μπάσκετ κάτω ένα μοναδικό και καινοτόμο μοντέλο οργάνωσης. Η Euroleague Basketball η οποία  μετοχικά και διοικητικά ανήκει σε μερικά από τα πια επιτυχημένα και ιστορικά club στον κόσμο, διοργανώνει τις δύο κορυφαίες διοργανώσεις μπάσκετ ανδρών της ηπείρου, την Turkish Airlines EuroLeague και το 7DAYS EuroCup, καθώς και την κορυφαία προβολή του αθλήματος για κάτω των 18 ετών, την EB Adidas Next Generation Tournament. Το 2016, η Euroleague Basketball δημιούργησε μια Κοινοπραξία με την IMG Media (μια εταιρεία της Endeavor) για τη διαχείριση παγκόσμιων δικαιωμάτων, μέσων, μάρκετινγκ και εμπορικών δικαιωμάτων, έχοντας έτσι ωθήσει την αναγνωσιμότητα σε αριθμούς ρεκόρ.

Οι διοργανώσεις της Euroleague Basketball φέρνουν την ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ και στις πέντε ηπείρους. Η Euroleague Basketball οργανώνει επίσης μια σειρά από κοινοτικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, υπό το πρόγραμμα One Team, σε ευθυγράμμιση με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης της Ατζέντας 2030 των Ηνωμένων Εθνών. Σε ακαδημαϊκή πλευρά, το EB Sports Business MBA εκπαιδεύει μελλοντικούς επαγγελματίες στο sports management.

 

Σχετικά με την United Media

 

Η United Media είναι μέλος της United Group και η κορυφαία εταιρεία media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με παρουσία σε οκτώ χώρες, προσφέροντας ατελείωτες επιλογές στους θεατές για την επιλογή της ψυχαγωγίας τους.

Με 4.200 εργαζόμενους, η United Media παράγει περισσότερες από 40.000 ώρες πρωτότυπου περιεχομένου κάθε χρόνο, το οποίο διανέμεται σε μια αγορά άνω των 40 εκατομμυρίων ανθρώπων από κορυφαίους διεθνείς παρόχους. Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει 55 τηλεοπτικούς σταθμούς στο χαρτοφυλάκιό της, έξι εκ των οποίων με εθνική κάλυψη και ένα επιτυχημένο ψηφιακό χαρτοφυλάκιο 30 διαδικτυακών πυλών, 6 εφημερίδων, 2 περιοδικών και 5 ραδιοφωνικών σταθμών. Η εταιρεία προσφέρει επίσης μια μοναδική υπηρεσία διαφήμισης με πώληση διαφημιστικών χρονοθυρίδων (slots) και ακριβή στόχευση για συγκεκριμένα κοινά και για επιλεγμένα κανάλια.

Tο Κύπελλο Γαλλίας μπαίνει στην τελική ευθεία του και παίζει μπάλα στο ACTION 24

Η διοργάνωση εισέρχεται στην προημιτελική της φάση και οι αναμετρήσεις αναμένονται συναρπαστικές. Εξάλλου το έπαθλο της εισόδου στα ημιτελικά της δεύτερης σημαντικότερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης της χώρας μόνο μικρό δεν είναι.

Η αρχή στις μεταδόσεις θα γίνει την Τρίτη (28/02, 22:10) με το παιχνίδι της Λιόν με την Γκρενόμπλ. Τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία, αλλά αυτό δεν παίρνει τίποτα μακριά από το πάθος και την ένταση που θα έχει το τοπικό αυτό ντέρμπι.

Για τους Λιονέ η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι μονόδρομος αν θέλουν να βρίσκονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα σεζόν. Από την άλλη η Γκρενόμπλ αποτελεί σταθερή δύναμη της Ligue 2 και φέτος μάχεται για την άνοδο της στη Ligue 1 με σημαντικές πιθανότητες να τα καταφέρει.

Οι μεταδόσεις συνεχίζονται την Τετάρτη (01/03, 19:45) με μία ακόμη μονομαχία Δαβίδ εναντίον Γολιάθ. Η ιστορική Τουλούζ υποδέχεται στην Ροντέζ. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να επαναλάβουν τον άθλο του προηγούμενου γύρου όταν απέκλεισαν την Οσέρ, επίσης ομάδα Ligue 1, εκτός έδρας.

Το Κύπελλο Γαλλίας επιστρέφει, λοιπόν, μέσω του ACTION 24 με ματς που αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Με παιχνίδια που έχουν ξεκάθαρα φαβορί, αλλά και πεινασμένα για διάκριση αουτσάιντερ.

Λανς και Μαρσέιγ στο Attika TV

\To Attika TV θα μεταδώσει live την Τετάρτη (1/3/23) τους άλλους δύο προημιτελικούς, Ναντ -Λανς (19.15) και Μαρσέιγ - Ανεσί (22.00)

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2023, στις 22:00, εκτάκτως, η εκπομπή «Στο Κέντρο», με τον Γιώργο Κουβαρά, που μεταδίδεται από το ΕΡΤNEWS, βρίσκεται «στο κέντρο» των εξελίξεων, με καλεσμένο τον νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2023, στις 22:00, στο ΕΡΤNEWS και στις 24:00 στην ΕΡΤ1...

-Δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες θα είναι φιλοξενούμενοι στο «Μουσικό Κουτί», την Τετάρτη (1/3) στις 22.00 στην ΕΡΤ1. Η Τάνια Τσανακλίδου και ο Φώτης Σιώτας θα ερμηνεύσουν για τους τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης τραγούδια για τη ζωή και τον έρωτα που συνέθεσαν ο Γιάννης Σπανός, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Μάνος Λοΐζος, ο Νικόλας Άσιμος και άλλοι. Εκτός των άλλων, αμφότεροι θα μιλήσουν για την καλλιτεχνική τους πορεία και όχι μόνο στους παρουσιαστές του «Μουσικού Κουτιού», Νίκο Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη...

-Προσβάσιμο ακόμα και σε άτομα με προβλήματα ακοής, θα κάνει το πρόγραμμά του για μια ολόκληρη ημέρα το My Radio 104.6. Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ακοής την ερχόμενη Παρασκευή 3 Μαρτίου, το μουσικό ραδιόφωνο της Άλτερ Έγκο θα μεταδίδει και στη νοηματική γλώσσα όλες τις εκπομπές και τα τραγούδια του, από τις 07.00 έως τις 22.00. Το ειδικό πρόγραμμα του My Radio 104.6 θα είναι προσβάσιμο μέσα από την υβριδική τηλεόραση του Mega, το Mega Play, και το site του ραδιοσταθμού myradio1046.fm...

-Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο νέος υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου, ξεκινάει εκπομπές στον easy 97.2, κάθε Σάββατο 21.00 με 00.00. «Party with Friends», έτσι, ονομάζεται και θα ξεκινήσει το Σάββατο 4 Μαρτίου στις 21.00...

-Το ντέρμπι κυπέλλου Ολυμπιακός -ΑΕΚ θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ σε περιγραφή των Μπ. Παπάζογλου και Γ. Σαντοριναίου, από τον Bwin Σπορ FM από τον Ν. Σταματέλο, από το Κανάλι 1 σε περιγραφή του Λ. Θεοφανόπουλου, από τον Real FM σε περιγραφή του Π. Περπερίδη και σχόλιο των Χ. Μεγγλίδη και Α. Φουστέρη...

-Για το Postgame Radio B, την περιγραφή θα κάνουμε μαζί με τον Α. Ράπτη...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com