ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Σπύρος Παράσχης

26 October, 2023 - 00:24

Categories: 

Οι νίκες των Παρί και Ντόρτμουντ έβαλαν φωτιά στον όμιλο!

Επιστροφή στις νίκες για την Παρί Σεν Ζερμέν στην διοργάνωση, με τους Παριζιάνους να επικρατούν εύκολα με 3-0 της Μίλαν.

Το παιχνίδι ήταν σχετικά ισορροπημένο από άποψη κατοχής και ευκαιριών, όμως οι γηπεδούχοι ήταν πολύ πιο αποτελεσματικοί και δεν άφησαν περιθώρια για το «διπλό».

Αυτός που άνοιξε το σκορ ήταν φυσικά ο Κίλιαν Μπαπέ, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από όμορφη προσωπική ενέργεια στο 32', ενώ στο 53', η γρήγορη εκτέλεση κόρνερ έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Μίλαν, με τον Κόλο-Μουανί να διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων.

Με τους «Ροσσονέρι» να έχουν ξεμείνει από δυνάμεις το ματς είχε ουσιαστικά κριθεί και στο 89', ο Κανγκ-Ιν Λι έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» για την Παρί.

 

Στο «Σαιντ Τζέιμς Παρκ», η Μπορούσια Ντόρτμουντ επικράτησε στις λεπτομέρειες, κερδίζοντας με 0-1 της Νιούκαστλ.

Οι παίκτες του Έντι Χάου ήταν πάλι δυνατοί χάρι και στην δύναμη της έδρας τους, αλλά οι Βεστφαλοί δεν «μάσισαν» και προηγήθηκαν με τον Ενμέτσα στο 45', λίγο πριν την ανάπαυλα.

Το δεύτερο μισό είχε ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά οι δύο κίπερ έκαναν το «καθήκον» τους και το 0-1 έμεινε μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

 

Βαθμολογία:

Η Παρί επέστρεψε στην κορυφή έχοντας 6 βαθμούς. Από 4 μοιράζονται πλέον Νιούκαστλ και Ντόρτμουντ, ενώ μόλις 2 έχει συγκεντρώσει η Μίλαν.