ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

14 May, 2022 - 03:17

Categories: 

Οι περιγραφές της SL, τελικός FA Cup στην Cosmote TV και ο τελικός της Eurovision

Τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της Super League Interwetten ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή. Το ενδιαφέρον, πλέον, κορυφώνεται για τις ομάδες που διεκδικούν τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια» για τη σεζόν 2022-23. 

 

Ξεχωρίζει το ΑΕΚ-Ολυμπιακός

 

Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά την εξέλιξη της μάχης για την τρίτη θέση. Για την 9η αγωνιστική των playoffs, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο 14/5, στις 20.00 (COSMOTE SPORT 1HD), ενώ για την 10η και τελευταία ημέρα η ΑΕΚ θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό, την Τρίτη 17/5, στις 20.00 (COSMOTE SPORT 1HD).

 

Οι μάχες των playouts

 

Στην COSMOTE TV θα πέσει και η «αυλαία» των playouts της κορυφαίας ελληνικής λίγκας ποδοσφαίρου, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να αποχωρεί από την ελίτ, μετά το ματς με τη Λαμία που έληξε 0-0. Αυτό το αποτέλεσμα έδωσε στη Λαμία την 13η θέση στην κατάταξη και ταυτόχρονα το δικαίωμα σε μια δεύτερη ευκαιρία για την διεκδίκηση της παραμονής της. Αυτό θα γίνει στους διπλούς αγώνες μπαράζ εναντίον του ηττημένου των μπαράζ της Super League 2, μεταξύ της Βέροιας και του Λεβαδειακού. H Λαμία θα κάνει την πρόβα τζενεράλε για τα μπαράζ, εναντίον του Ατρόμητου Αθηνών, την Κυριακή 15/5, στις 19.30 (COSMOTE SPORT 1HD) στην 7η και τελευταία αγωνιστική των playouts.

 

Αυτή θα κρίνει και την άτυπη μάχη που δίνουν οι ΟΦΗ και Ιωνικός για την 7η θέση της κατάταξης της τρέχουσας περιόδου στη Super League Interwetten. Αμφότεροι εξασφάλισαν νωρίς την παραμονή τους και τώρα μένει ο τελευταίος στόχος, αυτός της 7ης θέσης. Ο ΟΦΗ θα επισκεφτεί τον Βόλο το Σάββατο 14/5, στις 17.00 (COSMOTE SPORT 2HD) και ο Ιωνικός θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό την Κυριακή 15/5, στις 19.30 (COSMOTE SPORT 2HD). Μεταξύ τους υπάρχουν δυο βαθμοί διαφοράς, με τους Κρητικούς να έχουν το πάνω χέρι. Η συνέχεια θα δοθεί στις οθόνες της COSMOTE TV.

 

Δημοσιογραφική κάλυψη των αγώνων αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT

Εκτός από την αγωνιστική δράση, το πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT περιλαμβάνει ειδικά PreGame και PostGame shows, με όλο το ρεπορτάζ της δημοσιογραφικής ομάδας της COSMOTE TV και αποκλειστικές δηλώσεις πριν και μετά από τις αναμετρήσεις. 

 

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων:

 

Super League Interwetten Playoffs

 

Hμέρα Αγώνας/Εκπομπή Ώρα Κανάλι

 

Σάββατο 14/5 Pregame Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 19.00  παρ: K. Ψάρρας

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 20.00 COSMOTE SPORT 1HD  περ. Σ. Κωσταβάρας

Postgame Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 22.00  παρ: K. Ψάρρας

 

Τρίτη 17/5

Sportshow 19.00  παρ: M. Tσ'ωχος/ Β. Σαμπράκος

20:00 AEK - Ολυμπιακός  περ. Α. Παλομπαρίνι

Sportshow 22.00  παρ: M. Tσ'ωχος/ Β. Σαμπράκος

 

 

Super League Interwetten Playouts

 

Ημέρα Αγώνας/Εκπομπή Ώρα Κανάλι

 

Σάββατο 14/5 Pregame Βόλος ΝΠΣ-ΟΦΗ 16.15 COSMOTE SPORT 2HD  παρ. Μ. Σπανόπουλος

Βόλος ΝΠΣ-ΟΦΗ 17.00  περ Στ. Αβραμίδης

Postgame Βόλος ΝΠΣ-ΟΦΗ 19.00  παρ. Μ. Σπανόπουλος

 

Κυριακή 15/5


Pregame ΠΑΣ Λαμία-Ατρόμητος Αθηνών 18.45 
COSMOTE SPORT 1HD  παρ. Α. Τσαβδαράς

ΠΑΣ Λαμία-Ατρόμητος Αθηνών 19.30 περ. Α. Παλομπαρίνι


Pregame Ιωνικός-Παναιτωλικός 18.45 
COSMOTE SPORT 2HD  παρ¨Τ. Χριστοφοράκης

Ιωνικός-Παναιτωλικός 19.30  περ. Κ. Ψάρρας

Sportshow 21:30 COSMOTE SPORT 1HD  παρ. Μ. Τσώχος/ Β. Σαμπράκος

 

 

Εβδομάδα κρίσιμων αναμετρήσεων για την ανάδειξη των τροπαιούχων σε Premier League, Serie A και Emirates FA Cup 

Οι «μάχες» για την ανάδειξη των φετινών τροπαιούχων σε Αγγλία (Premier League & Emirates FA Cup) και Ιταλία (Serie A) συνεχίζονται, αποκλειστικά στην COSMOTE TV, την εβδομάδα 13-20/5. Η Τσέλσι αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ για τον τίτλο του 150ου Emirates FA Cup (Σάββατο 14/5, 18.45, COSMOTE SPORT 3HD), οι «Κόκκινοι» διεκδικούν μαζί με τη Μάντσεστερ Σίτι την κορυφή της Premier League, ενώ στη Serie A ο τίτλος θα κριθεί ανάμεσα στους εκπροσώπους του Μιλάνου, Μίλαν και Ίντερ. Από το πρόγραμμα μεταδόσεων των καναλιών COSMOTE SPORT ξεχωρίζουν, ακόμα, αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού σε MotoGP και ERC, καθώς και «μάχες» στα ρινγκ του UFC. 

 

Τελικοί «γιγάντων» στο Emirates FA Cup και Vitality Women’s FA Cup

 

Μνήμες από τον τελικό του 2012 «ξυπνάει» ο μεγάλος αγώνας του Σαββάτου 14/5 στο Wembley Stadium, με την Τσέλσι και τη Λίβερπουλ να αγωνίζονται για τον πολυπόθητο τίτλο του 150ου Emirates FA Cup (18.45, COSMOTE SPORT 3HD). Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλο το ρεπορτάζ, πριν και μετά τον κρίσιμο αγώνα, μέσα από τις ειδικές εκπομπές των καναλιών COSMOTE SPORT «Pregame Emirates FA Cup Final» (Σάββατο 14/5, 17.30, COSMOTE SPORT 3HD) και «Postgame Emirates FA Cup Final» (Σάββατο 14/5, 21.30, COSMOTE SPORT 3HD). 

 

Την Κυριακή 15/5, στις 16:30 (COSMOTE SPORT 9HD) τη «σκυτάλη» θα πάρει η ομάδα γυναικών της Τσέλσι. Οι «μπλε» θα αναμετρηθούν με τη Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Vitality Women’s FA Cup, υπερασπιζόμενοι τον τίτλο τους.  

 

Premier League 

 

Λίγο πριν το τέλος της σεζόν, η «μάχη» συνεχίζεται ανάμεσα στις πρωτοπόρους Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ για την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League. Για την 37η αγωνιστική, οι «Πολίτες» θα επισκεφτούν το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου για τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ (Κυριακή 15/5, 16.00, COSMOTE SPORT 1HD & COSMOTE SPORT4K), ενώ την ίδια μέρα η Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε θα υποδεχθεί τη Μπέρνλι (14.00, COSMOTE SPORT 6HD). Οι αναμετρήσεις της Κυριακής 15/5 ολοκληρώνονται στις 18.30 με τον αγώνα της Έβερτον με τη Μπρέντφορντ (COSMOTE SPORT 3HD). Νιούκαστλ και Άρσεναλ (16/5, 22.00, COSMOTE SPORT 3HD) παίζουν τη Δευτέρα 16/5, ενώ το πρόγραμμα της αγωνιστικής «ρίχνει αυλαία» την Τρίτη 17/5 με το εξ’ αναβολής ματς της δεύτερης στην κατάταξη Λίβερπουλ με την Σαουθάμπτον (21.45, COSMOTE SPORT 2HD). «Ανοιχτούς λογαριασμούς» από προηγούμενες αγωνιστικές έχουν κι άλλες αγγλικές ομάδες. Την Πέμπτη 19/5,  η Έβερτον θα υποδεχθεί την Κρίσταλ Πάλας, για την 33η αγωνιστική (21.45, COSMTOE SPORT 7HD), η Τσέλσι τη Λέστερ για την 27η αγωνιστική (22.00, COSMOTE SPORT 2HD) και η Άστον Βίλα τη Μπέρνλι (22.00, COSMOTE SPORT 3HD) για την 18η αγωνιστική.

 

Serie A

 

Στη Serie A, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, η Μίλαν διατηρεί τη θέση της στην κορυφή της κατάταξης «φλερτάροντας» με τον τίτλο της διοργάνωσης, μετά από 11 χρόνια. Στη δεύτερη θέση –με μικρή διαφορά- βρίσκεται η Ίντερ, ενώ ακολουθούν Νάπολι και Γιουβέντους. Για την 37η αγωνιστική, το ενδιαφέρον των συνδρομητών συγκεντρώνει το πολυαναμενόμενο ντέρμπι ανάμεσα στην πρωτοπόρο Μίλαν και την Αταλάντα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 15/5 (19.00, COSMOTE SPORT 8HD). Την ίδια μέρα στις 21.45  (COSMOTE SPORT 8HD) η Κάλιαρι υποδέχεται την Ίντερ. Το Σάββατο 14/5, η Ρόμα θα φιλοξενήσει τη Βενέτσια (21.45, COSMOTE SPORT 8HD), ενώ λίγο νωρίτερα στις 19.00 η Ουντινέζε θα αναμετρηθεί με τη Σπέτσια (COSMOTE SPORT9HD). Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 16/5, με το ματς Γιουβέντους-Λάτσιο (21.45, COSMOTE SPORT 8HD). 

 

Η απονομή του 52ου τίτλου της cinch Scottish Premiership αποκλειστικά στην COSMOTE TV

 

Με το γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη στον αγώνα εναντίον της Ντάντι Γιουνάιτεντ, η Σέλτικ έγινε η πρωταθλήτρια Σκωτίας στην τέταρτη αγωνιστική των playoffs της cinch Scottish Premiership. H απονομή του τροπαίου για τον 52ο τίτλο πρωταθλητή των «καθολικών» (και 10ο σε 11 χρόνια), θα γίνει  το Σάββατο 14/5, μετά το ματς με τη Μάδεργουελ (14.15, COSMOTE SPORT 8HD), η οποία διεκδικεί δυναμικά τη θέση της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA. 

 

Αδρεναλίνη στα ύψη με MotoGP και ERC

Στο Bugatti circuit του ΛεΜαν της Γαλλίας ταξιδεύουν αυτή την εβδομάδα οι καλύτεροι αναβάτες του κόσμου για τον 7ο αγώνα του παγκόσμιου πρωταθλήματος MotoGP. Με αποκλειστικό προορισμό το COSMOTE SPORT 5HD, οι συνδρομητές θα απολαύσουν όλη τη δράση του τριημέρου 13-15/5, με αποκορύφωμα τον αγώνα της Κυριακής 15/5 στις 14.30. 

 

Oι φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και τον αγώνα του European Rally Championship (ERC), που διεξάγεται στις Κανάριες Νήσους, το διήμερο 13-14/5. Μετά τους δύο πρώτους αγώνες της σεζόν, στις τρεις πρώτες θέσεις της κατάταξης βρίσκονται οι «πιλότοι» Αρμίντο Αραούζο (Škoda Fabia R5 Evo), Εφρέν Γιαρένα (Škoda Fabia Rally2 evo) και Νιλ Σόλανς (Volkswagen Polo GTI R5). Ποιος θα κατακτήσει την Power Stage του Σαββάτου 14/5; Θα το μάθουμε στις 19.00 στο COSMOTE SPORT 7HD.

 

UFC και πυγμαχία στην COSMOTE TV

 

Ο Γιαν Βουαχόβιτς και ο Αλεξάντερ Ράκιτς θα συναντηθούν στο οκτάγωνο του UFC Apex του Λας Βέγκας, την Κυριακή 15/5, στις 05.00 (COSMOTE SPORT 8HD), σε έναν αγώνα για την κατηγορία light heavyweight. Ο νικητής θα αποκτήσει το δικαίωμα να διεκδικήσει τον τίτλο της κατηγορίας, εναντίον του νικητή του αγώνα που θα δώσει ο Τεσέρα με τον Γίρι Προχάσκα, στις 11/6.

 

Οι φαν των μαχητικών σπορ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και την ανάδειξη του πρώτου απόλυτου κυρίαρχου της κατηγορίας junior middleweight πυγμαχίας, με τον Τζερμάλ Τσάρλο να αντιμετωπίζει στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ τον Μπράιαν Κάρλος Καστάνιο. Ο αγώνας των δύο «μαχητών» θα ξεκινήσει την Κυριακή 15/5 στις 05.30 και θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το  COSMOTE SPORT 9HD.

 



Η Super League στη NOVA

Ένα μοναδικό αθλητικό αποκλειστικό super θέαμα περιμένει τους συνδρομητές Novasports αυτή την εβδομάδα! Για τους φίλους του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, το Σάββατο 14/5 ακολουθούν τα ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (20:00) και Άρης – ΑΕΚ (20:00) για την 9η αγωνιστική με το ενδιαφέρον πλέον να στρέφεται στη «μάχη» για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

-20:00 Ελληνικό πρωτάθλημα: Άρης-ΑΕΚ, Novasports2 και ηχητικά στο Web TV του Novasports.gr σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου, ανάλυση του Αποστόλη Λάμπου και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα, Γιώργου Βασιλείου και Θωμά Μίχου'

 

Τσιτσιπάς VS Ζβέρεφ: το εισιτήριο για τον τελικό της Ρώμης “δίνεται” στην COSMOTE TV

 

 

Με προορισμό την COSMOTE TV ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα διεκδικήσει αύριο, Σάββατο 14/5 στις 15:30, μία θέση στον τελικό του ATP Masters 1000 Internazionali BNL d’Italia, έπειτα από τη νίκη του απέναντι στον Γιανίκ Σίνερ στα προημιτελικά.Προκειμένου να βρεθεί στην τελικά δυάδα της Ρώμης, ο Έλληνας πρωταθλητής καλείται να θέσει εκτός τουρνουά τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, διεκδικώντας παράλληλα από τον ίδιο τη ρεβάνς, για την πρόσφατη ήττα στα ημιτελικά της Μαδρίτης.Οι φίλοι του τένις θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ζωντανά και αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 6HD.

Αποκλειστικά στο Kosmos το «Rise» του Ofili από την ταινία της Disney για τον αδερφό του, Γιάννη Αντετοκούνμπο

 

 

Το «Rise», η πολυαναμενόμενη ταινία σε παραγωγή της Disney για την ιστορία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των αδερφών του που βρέθηκαν από τα Σεπόλια στα μεγάλα γήπεδα του NBA, βγαίνει στις 27 Μαΐου και μοιάζει με οικογενειακή υπόθεση των AntetokounBros.

 

To ομότιτλο τραγούδι που ακούγεται στην ταινία γράφτηκε και ερμηνεύτηκε από τον Francis «Ofili» Adetokunbo, τον πέμπτο και μεγαλύτερο σε ηλικία αδερφό της διάσημης μπασκετικής οικογένειας. Το καλλιτεχνικό του όνομα «Ofili», είναι ταυτόχρονα το όνομα του αγαπημένου του παππού, ο οποίος τον μεγάλωσε, και σημαίνει «ειρήνη και ευτυχία». Ο Ofili έχει έδρα του την Αθήνα και καταγωγή από το Λάγος της Νιγηρίας.

 

Ο 33χρονος Ofili δημιουργεί afro beats, hip hop και trap μουσική εδώ και περίπου μία δεκαετία, με τις πρώτες κυκλοφορίες του να βγαίνουν πριν από δύο χρόνια, όταν μετακόμισε από τη Νιγηρία στην Ελλάδα.

Το καλοκαίρι του 2021 συνεργάστηκε με τους Moose και Νέγρο Του Μοριά, underground ονόματα της ελληνικής Hip Ηop/Trap σκηνής και μαζί κυκλοφόρησαν το «Like Giannis», ένα κομμάτι φόρο-τιμής στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το καινούργιο του single με τίτλο «Count on U» κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2021.

Και τώρα το «Rise», που από τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 ακούτε αποκλειστικά στο Kosmos!

Eurovision 2022: Μη χάσετε τον Μεγάλο Τελικό με την Ελλάδα και την Αμάντα Γεωργιάδη

Τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή του Pala Olimpico θα δώσει η Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία θα ερμηνεύσει το «Die together», μια ιδιαίτερα συναισθηματική και ταυτόχρονα δυναμική αυτοβιογραφική μπαλάντα, διεκδικώντας την καλύτερη θέση για την Ελλάδα στον Τελικό της 66ης Eurovision, που θα παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ το Σάββατο 14 Μαΐου, στις 22:00.

Στον Τελικό θα συμμετάσχουν οι είκοσι χώρες που προκρίθηκαν από τους δύο Ημιτελικούς και οι Big Five (Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και η διοργανώτρια χώρα Ιταλία). Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στη 17η θέση.

 

Η λιτή αλλά ταυτόχρονα ευρηματική σκηνική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής, που φέρει την υπογραφή του Φωκά Ευαγγελινού, η γρήγορη εναλλαγή των ακτίνων του φωτός που εστιάζει στα μάτια της ερμηνεύτριας, μέσα από τα οποία «ζωντανεύει» επί σκηνής μια αληθινή ιστορία απόλυτης αγάπης, συνθέτουν ένα ονειρικό θέαμα υψηλής αισθητικής, που κατέκτησε το τηλεοπτικό κοινό και τις κριτικές επιτροπές, ήδη, από τη βραδιά του Α’ Ημιτελικού, και της χάρισε το εισιτήριο για τον Τελικό.

Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Σίλια Κριθαριώτη, επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της Αμάντας. Ο Γιάννης Μουρίκης  έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού, ενώ τον σχεδιασμό της εικόνας στον φωτισμό επιμελήθηκε ομάδα visual artists από την Ουκρανία, με επικεφαλής τον Nicholas Chobb.

 

Τον Τελικό, που πραγματοποιείται το Σάββατο 14 Μαΐου, στις 22:00, θα παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση, τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1, ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, από την ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX και μέσω live streaming από το ertnews.gr

 

Στον σχολιασμό του Τελικού είναι και φέτος η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

 

Το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής, στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision θα το ανακοινώσει η Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία εκπροσώπησε τη χώρα μας στον περσινό διαγωνισμό, κατακτώντας τη 10η θέση.

 

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Τελικό έχει ως εξής: Τσεχία, Ρουμανία, Πορτογαλία, Φινλανδία, Ελβετία, Γαλλία, Νορβηγία, Αρμενία, Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Ουκρανία, Γερμανία, Λιθουανία, Αζερμπαϊτζάν, Βέλγιο, Ελλάδα, Ισλανδία, Μολδαβία, Σουηδία, Αυστραλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Πολωνία, Σερβία, Εσθονία

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Η οικογένεια της ΕΡΤ αποχαιρετά με βαθιά θλίψη την αγαπημένη συνάδελφο Κατερίνα Δερβίση, η οποία «έφυγε» από τη ζωή χθες, Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 σε ηλικία, μόλις, 54 ετών.Η Κατερίνα Δερβίση εργάστηκε αρχικά στη γραμματεία της ΕΡΑ Σπορ και στη συνέχεια μεταπήδησε στον διοικητικό τομέα της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, προσφέροντας τις υπηρεσίες της με ήθος, επαγγελματισμό και ευγένεια.Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους της...

-Προσλήψεις δημοσιογράφων και τεχνικών στην ΕΡΤ για το ERTNEWS. Ως τις 18 Μαϊου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για 4 δημοσιογράφους και τρεις τεχνικούς...

-Σε προσθήκη ενός ακόμη καναλιού προχώρησε πριν από λίγες ημέρες η COSMOTE  TV. Πρόκειται για το πορνογραφικό κανάλι VIXEN TV το οποίο έκανε την εμφάνιση του στην θέση 786 των δορυφορικών δεκτών της συνδρ. πλατφόρμας. Με την  προσθήκη αυτή ο αριθμός των καναλιών της Cosmote TV που απευθύνονται σε ενηλίκους  φθάνει  τα έξι. Στην adult κατηγορία η COSMOTE TV προσφέρει τα : Blue Hustler, Sirina TV HD, Penthouse Gold, Hustler TV HD, Private TV και VIXEN TV...

-Kαλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com