ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 March, 2023 - 19:10

Categories: 

Οι Πολωνοί γράφουν για το μέλλον του Πούχατς

Ο Τιμοτέους Πούχατς φαίνεται να μην υπολογίζεται από την Ουνιόν Βερολίνου με τον παίκτη να ψάχνει την επόμενη ομάδα του σύμφωνα με τους Πολωνούς.

Όπως αναφέρει ο Πολωνός δημοσιογράφος, Tomasz Cwiakala, ο Τιμοτέους Πούχατς αναμένεται να αποχωρήσει από την Ουνιόν Βερολίνου το καλοκαίρι με τον παίκτη να αναζητάει “νέες περιπέτειες”. Ο Τιμοτέους δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής στους Γερμανούς. Πριν έρθει άλλωστε στον Παναθηναϊκό ο Πολωνός μετρούσε 3 συμμετοχές στην σεζόν. Μάλιστα η έλευση και η επιτυχημένη παρουσία στο Βερολίνο του Jérôme Roussillon ,από την Wolfsburg, είναι και ένα μήνυμα προς τον Πούχατς ότι δεν υπολογίζεται στα βασικά πλάνα του προπονητή του.

 

Ο Πούχατς με την φανέλα του Παναθηναϊκού έχει αγωνιστεί ήδη σε 11 παιχνίδια και έχει εμφανώς πιο ενεργό ρόλο από ότι στην Γερμανία. Υπάρχουν ακόμα 2 αγωνιστικές για την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και… άλλα 10 ματς στα πλέι οφ. Ο Πολωνός έχει ακόμα πολλές αναμετρήσεις μπροστά του ώστε να δείξει την αξία του στο τριφύλλι και να βάλει τις “βάσεις” για την συνέχεια της καριέρας του. Ο παίκτης έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία με τα πράσινα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα πάρει την απόφασή του για τον Πούχατς μετά και την λήξη του πρωταθλήματος και θα βασιστεί και στην εικόνα που θα του δείξει στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Ομάδα: