ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 June, 2023 - 18:55

Categories: 

Οι Σάουλα και Ίλιτς συνεργάτες του Ράσταβατς στον Αστέρα Τρίπολης

 

Τους άμεσους συνεργάτες του νέου προπονητή του, Μίλαν Ράσταβατς, ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη (6/6) ο Αστέρας Τρίπολης. Συγκεκριμένα, στο πλευρό του 49χρονου Σέρβου τεχνικού θα βρίσκονται οι Γκόραν Σάουλα και Βλάντιμιρ Ίλιτς. Ο Γκόραν Σάουλα, ήταν στο πλευρό του Ράσταβατς και στην προηγούμενη θητεία του και τον ακολούθησε στη Βοϊβοντίνα, ενώ ο άλλος είναι ο 24χρονος πρώην προπονητής της Κρούπα Βλάντιμιρ Ίλιτς.

 

Στη σχετική ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης αναφέρεται: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους βοηθούς προπονητές, κ. Goran Saula και κ. Vladimir Ilic. Ο κ. Saula, ο οποίος είχε εργαστεί και στο παρελθόν στην ομάδα μας και ο κ. Ilic εντάσσονται στο προπονητικό τιμ του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ως άμεσοι συνεργάτες του προπονητή μας, κ. Milan Rastavac. Καλωσορίζουμε τον κ. Goran Saula και τον κ. Vladimir Ilic στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία».