ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 June, 2023 - 20:30

Categories: 

Οι Σβένσον, Κραφτ και Μάνεα ερίζουν για το δεξί άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού

Όσο περνούν οι ημέρες όλο και αυξάνονται οι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι που προκύπτουν στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με διεθνές δημοσίευμα, οι «Πράσινοι»  εξετάζουν τις περιπτώσεις των Γιόνας Σβένσον, Εμίλ Κραφτ και Κρίστιαν Μάνεα για την θέση του δεξιού μπακ.  Ο πρώτος είναι 30χρονος Νορβηγός. Ανήκει στην Αντάνα Ντεμίρσπορ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ο Σβένσον φέτος αγωνίστηκε 29 φορές με την φανέλα της Αντάνα, δίνοντας και τέσσερις ασίστ στα 2.588 λεπτά που αγωνίστηκε, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην αξιέπαινη πορεία της ομάδας, που κέρδισε και την έξοδό της στην Ευρώπη. Μετράει 23 διεθνείς συμμετοχές κι ένα γκολ.

Ο δεύτερος είναι 28χρονος Σουηδός, που αγωνίζεται στην Νιούκαστλ δεσμευόμενος με συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την αγγλική ομάδα. Ο Έμιλ Κραφτ έπαιξε μόλις σε δύο παιχνίδια την φετινή σεζόν, επειδή υπέστη ρήξη χιαστών στην αρχή της χρονιάς χάνοντας όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Είναι διεθνής και μετράει 42 συμμετοχές και τρεις ασίστ. Ο Κρίστιαν Μάνεα είναι Ρουμάνος ηλικίας 25 ετών. Ανήκει στην Κλουζ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ο Κρίστιαν Μάνεα έπαιξε φέτος σε 46 παιχνίδια με την ρουμανική ομάδα έχοντας πέντε γκολ και έξι ασίστ σε 3.837 λεπτά. Έχει να επιδείξει 24 συμμετοχές με την Εθνική Ρουμανίας με δύο γκολ και μία ασίστ.

Ομάδα: