ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 May, 2023 - 19:13

Categories: 

Ομπράντοβιτς: «Άξιζε τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή ο Μπαρτζώκας!»

Το εγκώμιο του Γιώργου Μπαρτζώκα έπλεξε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ο Σέρβος πολυνίκης προπονητής της Ευρωλίγκα αφιέρωσε «ύμνους» για τον Έλληνα προπονητή του Ολυμπιακού σημειώνοντας ότι δικαιωματικά κατέκτησε για Τρίτη φορά στην προπονητική του διαδρομή τον τίτλο του κορυφαίου στην Ευρωλίγκα

 «Άξιζε το βραβείο ο Μπαρτζώκας και του αξίζουν συγχαρητήρια. Είχαν μία εξαιρετική σεζόν φέτος και είχε σημαντική συμβολή. Ο Ολυμπιακός τερμάτισε πρώτος στην κανονική περίοδο. Ευχαριστώ όλους όσοι με ψήφισαν», δήλωσε αρχικά ο κόουτς της Παρτίζαν αναφορικά με το βραβείο του κορυφαίου προπονητή στη φετινή Ευρωλίγκα.

 

 

Για τον Μαντάρ και το γεγονός ότι αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης της διοργάνωσης: «Πιστεύω ότι αυτό θα αποτελέσει κίνητρο τόσο για τον Μαντάρ, ώστε να δουλέψει ακόμη πιο σκληρά, αλλά και για άλλους».

Πλέον, οι «ασπρόμαυροι» επικεντρώνονται στην Αδριατική λίγκα, με τον έμπειρο προπονητή να έχει… ξεκόψει τη λέξη «Ευρωλίγκα» από όλους, μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ στα plaoyffs: «Δώσαμε ρεπό στους παίκτες και μετά ξεκινήσαμε τις προπονήσεις, μιλώντας αποκλειστικά για την Αδριατική λίγκα. Ζήτησα απ’ όλους στην ομάδα, τόσο από το προπονητικό επιτελείο όσο και από τους παίκτες, να μην σκέφτονται και να μην μιλούν για την Ευρωλίγκα, αλλά να έχουν το μυαλό τους σ’ αυτά που ακολουθούν».