ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 November, 2023 - 21:42

Categories: 

Ομπράντοβιτς: «Ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα»

 

Το βράδυ της Πέμπτης (30/11, 21:45), ο Παναθηναϊκός AKTOR θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του και τις καλές εμφανίσεις, αντιμετωπίζοντας την Παρτίζαν στο Βελιγράδι για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, μίλησε για τον αυριανό δύσκολο αγώνα, για τις ιδιαιτερότητες που έχει πάντα για τον ίδιο ένα ματς απέναντι στους «πράσινους», αλλά και για τις πιθανότητες να προλάβουν να αγωνιστούν οι Αβράμοβιτς και Πάντερ.

Οι δηλώσεις του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς:

«Το παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό είναι πάντα ένας ιδιαίτερος αγώνα για μένα. Είναι γνωστοί οι λόγοι. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλύτερες φιλοδοξίες φέτος και όπως λένε και οι άνθρωποι της ομάδας ξεκινώντας από τον προπονητή, έφτιαξαν ένα ρόστερ που έχουν στόχο τουλάχιστον το Final-4. Άρα γνωρίζουμε με ποιους παίζουμε. Πρόκειται για μια ποιοτική ομάδα και παρά τα μικρά προβλήματα που είχαν στην αρχή της σεζόν, τώρα παίζουν πολύ καλά, έξυπνα και ελέγχουν το παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αν θέλουμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Αλέκσα Αβράμοβιτς και ο Κέβιν Πάντερ προπονούνται αλλά θα αποφασίσουμε για το αν παίξουν ή όχι την ημέρα του αγώνα».

 

 

 

Ομάδα: