ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).

7 January, 2023 - 23:07

Οριακά τα παιχνίδια σήμερα στην Basket League

Ιωνικός - Καρδίτσα 78-71

Μεγάλη νίκη για την ομάδα της Νίκαιας απέναντι στην Καρδίτσα αφού πλέον βρίσκονται 2 νίκες πάνω από τους Θεσσαλούς και έχουν το προβάδισμα για την παραμονή στη κατηγορία. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι αλλά η Καρδίτσα έβγαλε αντίδραση και έκανε το ματς ντέρμπι χωρίς όμως να καταφέρει εν τελει να το κερδίσει αφού ηττήθηκε 78-71. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 23 πόντους. 

 Προμηθέας Πατρών - Άρης 64-61

Ένα πραγματικό ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος, με τον Πρ

ομηθέα να κρατάει το προβάδισμα αλλά πάντα με τον Άρη κολλημένο από πίσω του. Το ματς κρίθηκε από τον κλατς Κουλμποκα και οι Πατρινοι πήραν μια σημαντική νίκη. Πρώτος σκόρερ ο Κουλμποκα με 18 πόντους.

Παναθηναϊκός - Περιστέρι 72-71

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης όλα έδειχναν πως οι πράσινοι θα έχουν ένα εύκολο απόγευμα αλλά το μπλακάουτ που επαθαν στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε όλα τα δεδομένα και το Περιστέρι επέστρεψε από το -21. Ο Λι έχασε τις 2 πιο κρίσιμες βολές αλλά ο Ντενμον δε κατάφερε να ευστοχησει στο τελευταίο τρίποντο και να δώσει τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να επικρατεί τελικά 72-71 και να δέχεται πολλές αποδοκιμασίες.  Ο Πάρις Λι ήταν πρώτος σκόρερ με 20 πόντους 

 

Διοργάνωση: