ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 December, 2022 - 21:37

Categories: 

Ο «βομβαρδισμός» της Εφές πλήγωσε τον Ολυμπιακό στην Πόλη

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κοίταξε στα μάτια την Αναντολού Εφές για τρία δεκάλεπτα, ωστόσο το γεγονός ότι … ξέμεινε από λύσεις και «φρεσκάδα» στην καθοριστική τέταρτη περίοδο τον υποχρέωσε σε ήττα με 82-71 από την Αναντολού Εφές. Με τους Πειραιώτες να πέφτουν στο 7-4 και τους Back2backΠρωταθλητές Ευρώπης να βελτιώνουν την φετινή τους επίδοση στο 6-5.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν κατάφεραν να περιορίσουν την δραστηριότητα των εκπληκτικών Κλάιμπερν, Μίτσιτς και Μπομπουά που «βομβάρδιζαν» έξω από τα 6.75 μ. κι έτσι υποκλίθηκαν στο σύνολο του Εργκίν Αταμάν.

Κι όμως. Το πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρειτκό για τους «ερυθρόλευκους» που με όπλο την πολύ πιεστική τους άμυνα, έβαλαν σε μπελάδες τους γηπεδούχους, Με τον Ουόκαπ να δημιουργεί και τον Φαλ πολύ αξιόπιστη λύση μέσα από τη ρακέτα ο Ολυμπιακός  προηγήθηκε 0-10 κι έκλεισε το πρώτο μέρος προηγούμενος με 33-41.  Οι «ερυθρόλευκοι» ήλεγχαν την κατάσταση μέχρι το 27’ όταν προηγήθηκαν 46-53 με το Βεζένκοφ να μπαίνει στην εξίσωση, αλλά από εκείνο το σημείο και έπειτα «μίλησε»  ο εκτελεστικός οίστρος των Μίτσιτς, Κλαίμπερν και Μπομπουά, που συνέχισαν τις πολύ καλές τους εμφανίσεις κόντρα στην πειραϊκή ομάδα.