ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

5 February, 2023 - 20:53

Categories: 

Ο «Ρέκορντμαν» Κέιν ύπεταξε την Σίτυ

Η Μάντσεστερ Σίτι ταξίδεψε στο Βόρειο Λονδίνο με στόχο να κλείσει την ψαλίδα από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, όμως οι άσπονδοι γείτονες των «Κανονιέρηδων» τους έκαναν ένα «δώρο» επικρατώντας της Σίτυ με 1-0.

Η Τότεναμ, που έχει καλή παράδοση στο γήπεδο της απέναντι στους «Πολίτες» τα τελευταία χρόνια, πήρε προβάδισμα με τον Χάρι Κέιν στο 15' επειτα από κλέψιμο του Χόιμπιεργκ λίγο έξω από την αντίπαλη περιοχή. Με αυτό το γκολ ο Άγγλος διεθνής έφτασε τα 200 στην Πρέμιερ Λιγκ και παράλληλα έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Τότεναμ.

Στην συνέχεια τα «σπιρούνια» αμύνθηκαν με υποδειγματικό τρόπο στις συνεχείς επιθέσεις της Σίτι και παρότι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ρομέρο στο 87', κατάφεραν να πάρουν και τους τρεις πόντους.

Έτσι, η Τότεναμ έφτασε τους 39 βαθμούς και συνεχίζει να κυνηγά την είσοδο της στην πρώτη τετράδα, ενώ οι πρωταθλητές Αγγλίας πέταξαν στα σκουπίδια την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε και έμειναν πέντε βαθμούς πίσω από την Άρσεναλ με παιχνίδι παραπάνω.