ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 December, 2023 - 22:19

Categories: 

Ο Κουλουσέφσκι σόκαρε τους «Πολίτες» στο 90′

Σε ένα ματς με τρομερές διακυμάνσεις, η Τότεναμ πήρε ισοπαλία 3-3 από τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Etihad» και την έριξε στην τρίτη θέση. Απίστευτη απόφαση από τον διαιτητή Χούπερ στις καθυστερήσεις

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η ματσάρα του «Etihad», με τη Μάντσεστερ Σίτι να έρχεται ισόπαλη με 3-3 κόντρα στην Τότεναμ για τη 14η αγωνιστική της Premier League. Τρίτη σερί ισοπαλία για τους «Πολίτες» μετά από εκείνες κόντρα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ, πρώτος βαθμός για τα «σπιρούνια» μετά από τρεις σερί ήττες.

Στην τρίτη θέση πλέον η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα που βλέπει την πρωτοπόρο Άρσεναλ από το -3 κι ενώ έχει σφοδρά παράπονα από τον διαιτητή Χούπερ που δεν άφησε πλεονέκτημα σε φάση τετ α τετ στις καθυστερήσεις.

 

Φοβερό ματς και… τέζα η Σίτι στο 90′

 

Μόλις στο 6′ ο Κουλουσέφσκι πέταξε στον χώρο για τον Σον που βγήκε απέναντι από τον Έντερσον και από πλάγια θέση έκανε το 0-1. Από αυτό το σημείο κι έπειτα ακολούθησε ένας… βομβαρδισμός από τη Σίτι που εγκαταστάθηκε στην περιοχή των φιλοξενούμενων και στο 9′ έκανε το 1-1 με αυτογκόλ του Σον από κεφαλιά του Χάαλαντ, με την μπάλα να βρίσκει στον Νοτιοκορεάτη και να καταλήγει στα δίχτυα.

 

Στο 13′ ο Χάαλαντ έχασε απίθανη ευκαιρία με εξουδετερωμένο τον Βικάριο ενώ στο 30′ ο Ντοκού σημάδεψε το δοκάρι. Δύο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έκρυψαν την μπάλα και ο Φόντεν την εμφάνισε στα δίχτυα για το 2-1 από ασίστ του Άλβαρες. Χάαλαντ και Σίλβα έχασαν ευκαιρίες για τρίτο γκολ και στο 69′ ο Λο Σέλσο με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-2.

 

Η Σίτι πίεσε στη συνέχεια και στο 81′ έφτασε στο 3-2. Μετά από κλέψιμο, ο Χάαλαντ έκανε το γύρισμα και ο Γκρίλις με πλασέ έκανε το 3-2 με το πρώτο του γκολ μετά τον Απρίλιο. Με τη συμπλήρωση των 90′ ο Τζόνσον έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Κουλουσέφσκι με τρομέρη κεφαλιά έγραψε το 3-3 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα αφού στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χούπερ πήρε μία απίστευτη απόφαση.

 

Ο Γκρίλις έβγαινε τετ α τετ με τον Βικάριο, αλλά ο διαιτητής γύρισε τη φάση πίσω για φάουλ στον Χάαλαντ, αν και αρχικά φάνηκε να δίνει πλεονέκτημα. Όπως είναι λογικό αυτή η απόφαση εξόργισε τους παίκτες της Σίτι και τον Γκουαρντιόλα, με τον Χάαλαντ να είναι έξαλλος μετά τη λήξη του ματς και να λέει κάποια… γαλλικά στον διαιτητή.

 

Οι συνθέσεις

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον Γουόκερ, Ντίας, Ακάντζι, Γκβάρντιολ (87’ Ακέ), Μπερνάρντο Σίλβα, Ρόδρι, Άλβαρες (87’ Κόβατσιτς), Ντοκού (52’ Γκρίλις), Φόντεν (73’ Λιούις), Χάαλαντ.

 

Τότεναμ: Βικάριο, Ουντότζι, Πόρο, Έμερσον, Ντέιβις, Λο Σέλσο (78’ Σκιπ), Μπισουμά (87’ Ριτσάρλισον), Κουλουσέφσκι, Χιλ (46’ Χόιμπιεργκ), Τζόνσον, Σον.