ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 January, 2023 - 21:31

Categories: 

Ο Λι γλίτωσε τον Παναθηναϊκό από μεγάλο «κάζο» κόντρα στο Λαύριο

Μία πολύ δύσκολη νίκη απέναντι στο αξιόμαχο Λαύριο πήρε ο Παναθηναϊκός, το...

Οι «πράσινοι» τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην εξαιρετική ομάδα του Χρήστου Σερέλη, ήταν στο μεγαλύτερο μέρος του ματς πίσω στο σκορ, και κατάφεραν τελικά να πάρουν τη νίκη (84-86) στα τελευταία δευτερόλεπτα χάρη σε μεγάλο καλάθι του Πάρις Λι 0.6 πριν το τέλος.

Το Λαύριο δεν έδειξε κανέναν απολύτως φόβο απέναντι στον Παναθηναϊκό, και βρισκόταν μέχρι το τέλος του αγώνα μπροστά στο σκορ (79-78), πριν τελικά λυγίσει στο τέλος χάρη σε συνεχόμενα τρίποντα του Μπέικον και το καλάθι του Λι. Οι «πράσινοι», από την άλλη, προβλημάτισαν γι' ακόμη μία φορά με την απόδοσή τους, και σίγουρα θα πρέπει να αισθάνονται... ανακουφισμένοι με το τελικό αποτέλεσμα.

Για τους νικητές, εξαιρετικός ήταν ο Πάρις Λι, που σκόραρε 22 πόντους μαζί με το νικητήριο καλάθι του αγώνα. Πολύ καλός και ο Ντουέιν Μπέικον, που έβαλε 18 πόντους και δύο σημαντικά σουτ στο τέλος. Ανέβασε την απόδοσή του στην τέταρτη περίοδο και ο Παπαγιάννης, που τελείωσε με 14 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Για το αξιόμαχο Λαύριο, που τα έδωσε όλα αλλά υποχώρησε στο 2-11, απίθανο ματς έκαναν οι Κόουλ και Φλαγκ με 21 και 20 πόντους αντίστοιχα, ενώ 17 πρόσθεσε ο Λάντζεβαϊν.

Ομάδα: