ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 November, 2023 - 17:43

Categories: 

Ο Μαρθελίνο ξανά στον δρόμο του Παναθηναϊκού! Ανέλαβε την Βιγιαρεάλ!

ανά μπροστά του είναι πολύ πιθανό να βρει τον Μαρθελίνο ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Ισπανία, αυτός θα είναι ο νέος τεχνικός της Βιγιαρεάλ, η οποία χθες προχώρησε στην απόλυση του Πατσέτα.

Οι υπεύθυνοι του «κίτρινου υποβρυχίου» αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία που είχαν με τον Πατσέτα ο οποίος έκατσε στον πάγκο της ομάδας για 12 παιχνίδια με απολογισμό πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Στην Ισπανία όλα τα δημοσιεύματα, αναφέρουν ότι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Μαρθελίνο.

Θυμίζουμε ότι ο Μαρθελίνο ήταν προπονητής της Μαρσέιγ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Παναθηναϊκό, με τον αποκλεισμό της γαλλικής ομάδας να αποτελεί και έναν από τους σημαντικότερους λόγους της διακοπής της συνεργασίας του με τους Μασσαλούς.

Εφόσον επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα ο Μαρθελίνο θα κάτσει στον πάγκο της Βιγιαρεάλ στο ματς με την Οσασούνα εντός έδρας, το πρώτο μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τις εθνικές ομάδες. Τέσσερις ημέρες αργότερα η Βιγιαρεάλ θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό.