ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

17 March, 2023 - 23:37

Categories: 

Ο Ντουκς πήρε τον βαθμό για την Βέρντερ

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 25ης Αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα, Γκλάντμπαχ και Βέρντερ Βρέμης αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο «Μπορούσια Παρκ».

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος, με τους Τουράμ και Στιντλ να έχουν από μία καλή στιγμή, χωρίς να καταφέρουν να νικήσουν τον Ζέτερερ. Με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου, όμως, ο Τουράμ έβαλε μπροστά την Γκλάντμπαχ με μια όμορφη ατομική ενέργεια στο 48'. 

Η Βέρντερ είχε κυρίως παθητικό ρόλο στον αγώνα, αλλά ήταν αποτελεσματική στην κόντρα επίθεση και στο 65', ο Ντουκς πέρασε τερματοφύλακα και αμυντικούς και πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-1. Η απάντηση της Γκλάντμπαχ δεν άργησε να έρθει και οκτώ λεπτά αργότερα, ο Νέιχαους ανέκτησε το προβάδισμα της ομάδας του. Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι δημιούργησαν αρκετές φάσεις για γκολ, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος, καθώς ισοφάρισαν ξανά με τον Ντουκς στο 89'.

Ισόβαθμες με 31 βαθμούς βρίσκονται Γκλάντμπαχ και Βέρντερ, καταλαμβάνοντας την 10η και 11η θέση αντίστοιχα και από ότι φαίνεται θα τερματίσουν στην μέση της βαθμολογίας αν κάτι δεν αλλάξει δραματικά.