ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 March, 2023 - 16:56

Categories: 

Ο Ολυμπιακός θα τιμήσει τον Θρύλο του Βασίλη Σπανούλη!

Ήταν κάτι αναμενόμενο, αλλά πλέον είναι και επίσημο. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα. Ωστόσο είναι γεγονός. Πλησιάζει εκείνη η ξεχωριστή ημέρα για τον μπασκετικό Θρύλο. Διότι στις 17 Σεπτεμβρίου 2023, θα πράξει αυτό που ήταν δεδομένο ότι θα συνέβαινε. Ο Ολυμπιακός τιμά τον αεπί σειρά ετών εμβληματικό του αρχηγό Βασίλη Σπανούλη.

Στα πλάνα των «ερυθρολεύκων» ήταν εδώ και καιρό μια ανάλογη εκδήλωση. Αλλά τώρα παίρνει «σάρκα και οστά». Διότι στις 17 Σεπτεμβρίου 2023 -και κρατήστε αυτή την ημερομηνία- η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα τιμήσει τον αθλητή που άλλαξε την σύγχρονη ιστορία του μπασκετικού Θρύλου! Με τον καλύτερο τρόπο. Καθώς έχει προγραμματίσει μια εκδήλωση, ένα event που θα θυμίζει ΝΒΑ. Μιας και η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα αποσύρει τη φανέλα με το 7 που τίμησε ο Βασίλης. Ο Ολυμπιακός τιμά τον Σπανούλη.

 

Η νύχτα του θρύλου Σπανούλη

Με τη σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ να αναφέρει: «A champion is one who is remembered. A legend is one who is never forgotten.» – Matshona Dhliwayo («Πρωταθλητής είναι κάποιος που τον θυμούνται. Μύθος είναι εκείνος που δεν ξεχνιέται ποτέ).

 

Με ένα ξεχωριστό event στις 17/09/2023, που θα περιλαμβάνει μοναδικές και ιστορικές στιγμές, η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα τιμήσει τον Θρύλο, Βασίλη Σπανούλη και είναι έτοιμη να σηκώσει στον «ουρανό» του ΣΕΦ τη φανέλα με το Νο7!

 

Μείνετε συντονισμένοι…»

 

Ομάδα: