ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 May, 2023 - 17:09

Categories: 

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τα νέα εισιτήρια διαρκείας

«Φευγάτε από μπρος, φευγάτε από μπρος, στο γήπεδο μπαίνει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Φτερά στα πόδια, καρδιά μες στα στήθια, που ‘δώσαν θριάμβους σαν παραμύθια!» Δηλαδή οι στίχοι από τον πρώτο ύμνο του Ολυμπιακού. Όμως είναι και το μότο για τα φετινά εισιτήρια διαρκείας των «ερυθρολεύκων»! Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τα νέα διαρκείας.

 

Η παρουσία των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού

Έτσι, το πρωί της Πέμπτης έγινε η παρουσίαση. Ειδικότερα, οι τιμές  ξεκινούν από τα 100€ (σ.σ.: στο πέταλο) και φτάνουν ως τα 3.200 (VVIP). Επίσης, για να πάρει κάποιος εισιτήριο διαρκείας, πρέπει να έχει την κάρτα μέλους του Ερασιτέχνη Θρύλου. Ωστόσο, η διαδικασία αρχίζει από αύριο Παρασκευή και χωρίζεται σε δύο περιόδους. Μιας και από τις 26 Μαΐου ως και τις 21 Ιουνίου είναι η περίοδος των ανανεώσεων για τους περσινούς κατόχους. Ειδικότερα διαδικτυακά από αύριο, ενώ από την 1η Ιουνίου θα γίνεται και από τα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη. Η δεύτερη διαδικασία είναι από τις 22 Ιουνίου. Επίσης, στη δεύτερη περίοδο οι παλαιοί κάτοχοι δεν έχουν τη θέση τους. Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τα νέα διαρκείας.

 

 

 

Το μήνυμα του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά

Στην παρουσία έδωσαν το «παρών» οι Κώστας Καραπαπάς (σ.σ.: Γενικός Διευθυντής και εκ των Αντιπροέδρων),  Παναγιώτης Μπαντούνας (σ.σ.: υπεύθυνος διαχείρισης εισιτηρίων) και Νίκος Γαβαλάς. Με τον αντιπρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, να σχολιάζει αρχικά: «Αντιμετωπίζουμε την επόμενη σεζόν σαν μια χρονιά που θα φέρει νέες επιτυχίες και δόξα στο σύλλογο.

 

 

Έναν σύλλογο που ξεπέρασε τους 300 τίτλους σε όλα τα σπορ. Θέλω να πω σε όλους τους Ολυμπιακούς πως θα πρέπει να αισθανθούν ακόμη πιο περήφανοι. Είναι ένα μοναδικό αθλητικό επίτευγμα, που έχει συντελεστεί στα τελευταία 12-13 χρόνια που έχει αλλάξει η αθλητική ιστορία του συλλόγου. Είμαστε όλοι περήφανοι που σε αυτή την τελευταία φάση υπάρχει συμμετοχή του κ. Μαρινάκη σε περισσότερους από 125 τίτλους από αυτούς, δηλαδή στο ποδόσφαιρο και στον Ερασιτέχνη».

 

 

«Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον κόσμο του περισσότερο στις δύσκολες στιγμές»

Επιπλέον, ο Κώστας Καραπαπάς τόνισε: «Φιλοδοξούμε να επιστρέψουμε στη φυσική μας θέση. Φέτος ήταν μια χρονιά-παρένθεση. Αυτό που επιλέξαμε ως σύνθημα είναι λόγια από τον πρώτο ύμνο της ομάδας μας. Όλοι μας έχουμε συνδέσει με αυτά τα λόγια αναμνήσεις και είναι μια συναισθηματική στροφή και νότα που είναι απαραίτητη για να αρχίσουμε με πάθος και αγάπη τη νέα σεζόν. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον κόσμο του περισσότερο στις δύσκολες στιγμές. Μαζί θα μετατρέψουμε τα λόγια μας σε πράξη και θα κατακτήσουμε ξανά τις κορυφές που θέλουμε».

 

Ομάδα: