ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 May, 2023 - 17:33

Categories: 

Ο Ολυμπιακός περιμένει το «ναι» του Κορδόν

 

Στην τελική ευθεία μπαίνει για τον Ολυμπιακό το θέμα ανεύρεσης του νέου τεχνικού διευθυντή που θα «τρέξει το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Με τον Αντόνιο Κορδόν να αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα για τους «ερυθρόλευκους»

Ο Ολυμπιακός έχει εδώ και αρκετές ημέρες -  έχει κάνει μία πολύ καλή πρόταση στον Αντόνιο Κορδόν και περιμένει πια την απάντηση του Ισπανού. Ο 51χρονος άλλοτε τεχνικός διευθυντής της Μπέτις ήρθε στην Αθήνα ενώ οι πληροφορίες μιλούν και για άλλες 2 συναντήσεις σε αγγλικό έδαφος, μία πριν το ταξίδι του στην Ελλάδα και μία μετά από αυτό.

 

Υπάρχουν θετικές ενδείξεις και συγκρατημένη αισιοδοξία εδώ και μέρες (με την υποσημείωση πως από τον Ολυμπιακό δεν βγήκε το παραμικρό ούτε την Κυριακή) όμως θα πρέπει να περιμένουμε την τελική απάντηση του Κορδόν. Να τονιστεί πως η διοίκηση του Ολυμπιακού εφόσον τον κλείσει τυπικά και οριστικά θα του αναθέσει να βρει και τον προπονητή της ομάδας

 

Ομάδα: