ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μάνια Ζαχαριουδάκη

3 December, 2023 - 21:25

Categories: 

Ο Παναθηναϊκός επανήλθε, ο ΟΦΗ πικρία...

Παναθηναϊκός και ΟΦΗ αναμετρήθηκαν στην «Λεωφόρο» ενόψει της 13ης αγωνιστικής της Super League, όπου ο Παναθηναϊκός «διέσυρε» τον ΟΦΗ με 4-0.

Το παιχνίδι:

Ο ΟΦΗ μπήκε επιθετικά στο ματς και έκανε την πρώτη του καλή φάση στο 2' με τον Ντίγκο ο οποίος σε συνεργασία με τον Αμπάντα πέρασε τους παίχτες του Παναθηναϊκού και μπήκε στη μεγάλη περιοχή, σούταρε και ο Λόντιγκιν έδιωξε στέλνοντας τη μπάλα σε κόρνερ. Το «τριφύλλι» έπαιζε με την ίδια ένταση θέλοντας να κρατήσει την περιοχή του καθαρή. Ο Τζούρισιτς στο 6ο λεπτό εκτέλεσε ένα εύστοχο σουτ από μακριά, το οποίο όμως πήγε απευθείας στην αγκαλιά του Μπάουμαν.ν Οι γηπερδούχοι έγιναν πιο απειλητικοί και το ματς είχε ένταση και από τις δύο ομάδες, καθώς αμφότερες προέρχονταν από ήττα και κυνήγησαν το θετικό αποτέλεσμα. Στο 8΄ο Γκαγιέχος έκανε φάουλ στον Ιωαννίδη, του οποίου η εκτέλεση ήταν κακή, όμως στην επαναφορά της μπάλας ο Παλάσιος έχασε διπλή ευκαιρία να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, καθώς η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Αμπάντα. Στο 15΄ο Αράο έχασε μία καλή στιγμή να σκοράρει, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ από το κέντρο βρήκε τη μπάλα, σούταρε και για λίγο πέρασε άουτ. Το παιχνίδι είχε ρυθμό, ένταση, θέαμα και ανταγωνιστικότητα και από τις δύο ομάδες. Στο 25' οι Κρητικοί κινδύνεψαν αφού παραλίγο να δεχθούν γκολ, μετά από πτώση του Μπάουμαν, αλλά έσωσε η άμυνα τους. Οι φιλοξενούμενοι στο α' ημίχρονο έπαιξαν καλή άμυνα. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να απειλεί, στο 27΄ο Μπλαντένοβιτς με σουτάρα έφτασε τη μπάλα στο τέρμα των «ασπρόμαυρων», αλλά βρήκε το δοκάρι.Στο 30' ο Πασαλίδης έκανε πέναλντι στον Ιωαννίδη ο οποίος στη συνέχεια το εκτέλεσε έυστοχα ανοίγοντας το σκορ για τους «πράσινους» στο 34΄. Οι γηπεδούχοι ιδίως μετά το γκολ ανέβασαν ψυχολογία και έγιναν πιο απειλητικοί, ενώ σχεδόν όλα τα προηγούμενα λεπτά, ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος. Στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου ο Καρώ έκανε φάουλ στον Παλάσιος όπου δέχθηκε απευθείας κίτρινη κάρτα και το εκτέλεσε αρκετά καλά περνώντας το τοίχος ο Άϊτορ, όμως η τελική κατάληξη της μπάλας ήταν πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 2ο ημίχρονο το ματς συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με τις δύο ομάδες να πιέζουν. Ο ΟΦΗ πίεζε για το γκολ της ισοφάρισης και στο 56' ο Γκαγιέχος έκανε ένα ωραίο σουτ που όμως πρόλαβε να πιάσει άμεσα ο Λόντιγκιν. Στο 59΄ο Μεγιάδο κέρδισε φάουλ το οποίο εκτέλεσε πολύ καλά ο Τοράρινσον και παραλίγο να πετύχει γκολ με κεφαλιά ο Φελίπε, αφού ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού γλίστρησε, η μπάλα 'ομως για λίγο βγήκε άουτ. Οι «πράσινοι» βγήκαν στην αντεπίθεση ξανά και από λάθος της άμυνας του, ο ΟΦΗ δέχθηκε και δεύτερο γκολ, αφού ο Άϊτορ βρήκε χώρο και έγραψε το 2-0 για την ομάδα του. Η απόδοση των φιλοξενούμενων χαμήλωνε, σε αντίθεση με τον ΠΑΟ που είχε πάρει φωτιά και σκόραρε και 3ο γκολ, με το όμορφο τέρμα που έγραψε ο Παλάσιος στο 70'. Πάραυτα η ομάδα του Γιοβάνοβιτς ήταν ασταμάτητη και κυνήγησε και άλλα τέρματα, που αυτή τη φορά όμως έσωσε ο Μπάουμαν. Το «τριφύλλι» έκλεισε γλυκά τη βραδιά του καθώς ο Ιωαννίδης στο 90' έκανε το 4-0, σε αντίθεση με τον ΟΦΗ όπου η δεινή θέση που ήδη βρίσκονταν έγινε δυσκολότερη, φεύγοντας με ένα τέτοιο αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Λόντιγκιν, Βαγιαννίδης, Πέρεθ (Ζέκα 78'), Σχένκεβελντ, Ιωαννίδης, Άϊτορ (Μαντσίνι 64'), Μιλαντένοβιτς (Χουανκάρ 78'), Τζούρισιτς (Μοερνάντ 64'), Παλάσιος (Βέρμπιτς 78'), Φιλένα, Αράο

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Μαρινάκης (Λάρσον 66'), Βούρος, Πασαλίδης (Καρώ 41'), Τοράρινσον, Αμπάντα, Μεγιάδο (Νέιρα 78'), Γκαγιέχος (Τοράλ 66'), Γκλάζερ, Ντίγκο (Ριέρα 66'), Φελλίπε

 

Ομάδα: