ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 January, 2023 - 19:16

Categories: 

Ο Παναθηναϊκός πήρε την νίκη, ο Ολυμπιακός κράτησε τη διαφορά (77-63)

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη στο ντέρμπι της Α1 Γυναικών με τον Ολυμπιακό, αλλά το τελικό 77-63 δεν ήταν αρκετό για να καλυφθεί η διαφορά των 15 πόντων που είχαν πάρει οι ερυθρόλευκες στο πρώτο μεταξύ τους ματς.

 

 

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, επικρατώντας με 77-63 του Ολυμπιακού και κάνοντας το 1-1 στα μεταξύ τους παιχνίδια, αφού οι ομάδες κουβαλάνε τα αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας στα play-offs. Ωστόσο, οι ερυθρόλευκες, παρότι βρέθηκαν στο -29 στα μέσα της τρίτης περιόδου, κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση και να κρατήσουν τη διαφορά που είχαν εξασφαλίσει στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι (89-74 στην 7η αγωνιστική).

 

Η Ελεάννα Χριστινάκη με 20 πόντους και η Αρίκα Κάρτερ με 19 ήταν οι δύο πρώτες σκόρερ για την ομάδα της Καπογιάννη, με τη Ριντ να ακολουθεί λίγο πιο πίσω με 17 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Από πλευράς ηττημένων η Μέγκαν Γκούσταφσον σημείωσε 20 πόντους, μαζί με 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Ομάδα: