ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μάνια Ζαχαριουδάκη

20 November, 2023 - 19:08

Tags: 
Categories: 

Ο Παναθηναϊκός τη νίκη, η ΑΕΚ τις εντυπώσεις

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αναμετρήθηκαν ενόψει της 7ης αγωνιστικής της Basketleague στο άδειο  «ΟΑΚΑ», λόγω της τιμωρίας του Παναθηναϊκού όπου  το «τριφύλλι» επικράτησε με 86-85.

Το παιχνίδι:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ωραίο ρυθμό με τους «πράσινους» να κάνουν πρώτοι το 2-0. Η διαφορά στη συνέχεια του ματς ήταν μικρή, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κράτησαν το σκορ υπέρ τους, ενώ η ΑΕΚ βρέθηκε στην 1η περίοδο για μία φορά μπροστά στο συν ένα με 10-9. Η «βασίλισσα» έβγαζε αντίδραση  , ωστόσο ο Παναθηναϊκός αν και ερχόμενος από δύσκολο πρόγραμμα μετά από τα δύο Ευρωπαϊκά παιχνίδια, στάθηκε ανώτερος των περιστάσεων.

Αν και η ΑΕΚ προσπαθούσε να κρατήσει σταθερό ρυθμό στο ματς με τη διαφορά να είναι μικρή, στη συνέχεια τα λάθη στην επίθεση της κόστισαν και έδωσαν το προβάδισμα στο «τριφύλλι», μαζί με τις βολές που έκανε το +11το οποίο και κράτησε ως το τέλος του ημιχρόνου.

Οι «κιτρινόμαυροι» έβγαλαν ανταγωνιστικότητα και στην τρίτη περίοδο έφτασαν στο -1 και στη συνέχεια βρέθηκαν ξανά μπροστά με δύο πόντους διαφορά ( 54-57), αφού κράτησαν για λίγο στο +1 στην πρώτη περίοδο ( 10-9). Το παιχνίδι έγινε πιο θεαματικό στο τρίτο  δεκάλεπτο, αφού οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν το σκορ φτάνοντας στο +6, πράγμα που άγχωσε το «τριφύλλι» βγαίνοντας ένα πιο ψυχωμένο ματς με αμφότερες τις δύο ομάδες. Η ΑΕΚ κράτησε το προβάδισμα έως που Παναθηναϊκός ξεκίνησε τα τρίποντα με τους Ναν και Γκραντ, οι οποίοι επανάφεραν την ομάδα τους μπροστά στο σκορ στο +3 ( 77-74) μέχρι που ισοφάρισε ξανά η «Ένωση» με το τρίποντο του Κουζμίνσκα. Το θέαμα παρέμεινε και στην 4η περίοδο στον αγώνα, με το σκορ να πηγαίνει πόντο- πόντο. Ενώ η ΑΕΚ βρέθηκε κοντά στη νίκη με την ανατροπή του σκορ, τα φάουλ την κρίσιμη  της κόστισαν και ο Λεσόρ πετυχαίνοντας 2/2 έδωσε τη νίκη στην ομάδα του 86-85.

Τα δεκάλεπτα: 25-18, 48-37, 63-66, 85-86

Ομάδα: 
Διοργάνωση: