ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 December, 2022 - 23:15

Categories: 

Ο Ράμος «ντύθηκε» Ρονάλντο και διέλυσε την Ελβετία

 

Σε παράσταση για ένα  ρόλο μετέτρεψε η απολαυστική Πορτογαλία την αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η φάση των νοκ άουτ των «16» κόντρα στην Ελβετία, την οποία και συνέτριψε με το εκκωφαντικό 6-1. Χατ-τρικ από τον 21χρονο επιθετικό της Μπενφίκα Γκονζάλο Ράμος που πήρε τη θέση του Ρονάλντο στην ενδεκάδα, και οδήγησε σε θρίαμβο την «αρμάδα» του Φερνάντο Σάντος και θα αντιμετωπίσουν το ερχόμενο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 17:00 το Μαρόκο για τα προημιτελικά του Μουντιάλ.

Ο μικρός «έκλεψε» την παράσταση και με τέτοια εμφάνιση δύσκολα θα βγει από την ενδεκάδα. Εκεί όπου βρέθηκε τελικά ο CR7 όταν όλα είχαν κριθεί στο ματς.

Με το σκορ ήδη στο 5-1, ο Σάντος τον έριξε στο ματς και το γήπεδο, που νωρίτερα φώναζε ρυθμικά το όνομά του, τον αποθέωσε. Την Παρασκευή, στις 17:00 θα παίξουν η Κροατία με τη Βραζιλία και στις 21:00 η Ολλανδία με την Αργεντινή. Το Σάββατο στις 21:00 θα γίνει το ντέρμπι ανάμεσα στη Γαλλία και την Αγγλία.

Από ωραία ασίστ του Ζοάο Φέλιξ, ο Γκονσάλο Ράμος γύρισε το σώμα του και με τρομερό σουτ άνοιξε το σκορ . Στο 33’ από κόρνερ του Μπρούνο Φερνάντες, ο Πέπε με άπιαστη κεφαλιά έγραψε το 2-0 κι έγινε ο δεύτερος γηραιότερος παίκτης που σκοράρει σε τελική φάση Μουντιάλ μετά τον Ροζέ Μιλά.

Στο 51’ Ο Ράμος πέτυχε το 3-0, μετά από ασίστ του Νταλότ, με τον Γκερέιρο να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 4-0 στο 55’. Η Ελβετί πέτυχε το γκολ της τιμής στο 58’ με τον Ακάντζι για να ακολουθήσει το τρίτο γκολ του Ράμος στο 67’, για αν έρθει ο Λεάο στο 92’ να διαμορφώσει το τελικό 6-1.