ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).

1 July, 2023 - 16:44

Categories: 

Ο Σάσα αποφασίζει σήμερα

Η κλεψύδρα αδειάζει! Καθώς μέσα στην ημέρα θα ξεκαθαρίσει ένα από τα πιο σημαντικά θέματα για τον μπασκετικό Ολυμπιακό, το φετινό καλοκαίρι. Μιας και θα γίνει γνωστό το μέλλον του Βεζένκοφ. Ο Σάσα αποφασίζει σήμερα.

Ο Σάσα σήμερα αποφασίσει!

Έτσι έχουν τα πράγματα. Λοιπόν, ας τα βάλουμε σε μια σειρά. Διότι ο MVP της Ευρωλίγκα για τη σεζόν 2022-23 έχει στα… χέρια του, την πρόταση από το Σακραμέντο. Ο Βεζένκοφ ενημέρωσε πώς επιστρέφει στην Αθήνα από την Κρήτη που έκανε διακοπές για να γνωστοποιήσει τα σχέδιά του. Η πρόταση των Κινγκς είναι 6,5 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο. Ακόμα, αφορά συμβόλαιο δύο ή τριών ετών, ανάλογα με την επιλογή του παίκτη.

Επιπλέον, η πλευρά του Θρύλου έχει ενημερώσει τον παίκτη για την πρόθεσή της. Δηλαδή τη δική του προσφορά με σημαντική αύξηση αποδοχών και νέο συμβόλαιο, αν επιλέξει να παραμείνει στο Λιμάνι και δεν πάει στο NBA. Οπότε, πλέον, ο Βεζένκοφ ξέρει καλά όλες τις λεπτομέρειες και σταθμίζει τις παραμέτρους. Βέβαια, μέχρι να ανακοινώσει την απόφασή του, καλό είναι να κάνουν όλοι υπομονή. Καθώς αυτό είναι το σωστό. Ο Σάσα αποφασίζει σήμερα.

Η ανακοίνωση του Βεζένκοφ

Λοιπόν, μέσα στην ημέρα ο φόργουορντ του Ολυμπιακού θα ενημερώσει τους «ερυθρόλευκους» για την τελική του απόφαση. Αν δηλαδή θα δοκιμάσει την τύχη του στο NBA ή θα παραμείνει στο Θρύλο. Επιπλέον, όσο κι αν ορισμένοι λένε πώς ξέρουν αυτό δεν ισχύει. Ο Σάσα δεν έχει ανοίξει τα… χαρτιά του. Κατά συνέπεια, σταθμίζει όλα τα δεδομένα για να πάρει την οριστική του απόφαση. Μιας και δεν είναι μια απλή απόφαση. Αλλά είναι απόφαση ζωής. Επιπρόσθετα, σκοπεύει σήμερα να ανακοινώσει την απόφασή του. Θα ενημερώσει τους προέδρους του Ολυμπιακού για αυτή. Καθώς αν διαλέξει να συνεχίσει στο Σακραμέντο, ο Θρύλος θα κάνει τις τελικές κινήσεις για την απόκτηση του αντικαταστάτη του. Κατά συνέπεια, υπομονή μερικές ώρες ακόμη…

πηγή redaroume.gr