ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

7 June, 2023 - 03:20

Categories: 

Ο τελικός Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ αποκλειστικά στην COSMOTE TV, νέα τηλεμαχία και «oι Προδότες» στον ΑΝΤ1!

To UEFA Europa Conference League φτάνει στο τέλος του, έχοντας ως αποκλειστικό προορισμό την COSMOTE TV. Ο τελικός ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Γουέστ Χαμ θα πραγματοποιηθεί στο «Fortuna Arena» της Πράγας, την Τετάρτη 7/6 στις 22.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 2HD. Η περιγραφή του αγώνα θα γίνει από τον απεσταλμένο της COSMOTE TV στην Τσεχία, Κώστα Ψάρρα, ενώ η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT θα δώσει το «παρών» σε ακόμη έναν ευρωπαϊκό τελικό, με πλούσιο ρεπορτάζ  και ειδικές εκπομπές.

 

Οι δύο ομάδες στοχεύουν σε δεύτερο τίτλο κυπέλλου διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA, καθώς η Φιορεντίνα είχε κατακτήσει το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1961, ενώ η Γουέστ Χαμ είχε αναδειχθεί νικήτρια της ίδιας διοργάνωσης το 1965. Στον δρόμο προς τον μεγάλο τελικό οι «Βιόλα» άφησαν εκτός τις Βασιλεία, Λεχ Πόζναν, Σίβασπορ και Μπράγκα. Στο άλλο μονοπάτι, τα «Σφυριά» ξεπέρασαν τα εμπόδια των Αλκμαάρ, Γάνδη και ΑΕΚ Λάρνακας. Ο νικητής του αγώνα, εκτός από το πολύτιμο τρόπαιο, θα λάβει και το εισιτήριο για το UEFA Europa League της επόμενης σεζόν.

Την ημέρα του μεγάλου τελικού, οι τηλεθεατές θα μπουν στο κλίμα της σπουδαίας αναμέτρησης με την εκπομπή «UEFA Europa Conference League Final» (20.00, COSMOTE SPORT 2HD), όπου θα απολαύσουν αφιερωματικά βίντεο από την πορεία των δύο φιναλίστ μέχρι τον τελικό, αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις των προπονητών των δύο ομάδων. Οι Στέφανος Αβραμίδης και Σωτήρης Κωσταβάρας θα παρουσιάσουν όλο το ρεπορτάζ από τα «στρατόπεδα» των δύο ομάδων, ενώ καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Γιάννης Αναστασίου.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και την τελετή απονομής (00.30, COSMOTE SPORT 2HD), η εκπομπή θα επιστρέψει με τα καλύτερα στιγμιότυπα, ανάλυση των φάσεων που έκριναν τον νικητή και αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών της μεγάλης βραδιάς.

Καμπάνια Mega για τον Τελικό του UEFA Champions League, Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ,

Αγαπημένα πρόσωπα του σταθμού προετοιμάζονται για το μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός, που θα μεταδοθεί στην ελεύθερη τηλεόραση αποκλειστικά από το MEGA και κάνουν τις δικές τους προβλέψεις για τον νικητή. Στη νέα καμπάνια του MEGA, παρουσιαστές και χαρακτήρες σειρών δίνουν ραντεβού για τον φαντασμαγορικό τελικό του UEFA Champions League, Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ, το Σαββάτο 10 Ιουνίου στις 22:00.

Ποιον παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι χαρακτηρίζει «τυπάρα» η Ελένη Μενεγάκη; Ποιον παίκτη της Ίντερ αδημονεί να παρακολουθήσει η Ελεονώρα Μελέτη; Γιατί η Δανάη Μπάρκα ετοιμάζει τζελάτο για το βράδυ του τελικού UEFA Champions League; Σε ποιο σπίτι θα δει η παρέα του «Χαμογέλα και πάλι» το ματς; Τι προτείνει η Μαρία Μπεκατώρου στη Μαρία Μάρκου, τη «Γυναίκα με τα Μαύρα» του «The Chase», που θα βρεθεί στο Pre-Game της κρίσιμης αθλητικής αναμέτρησης;

Σε ρυθμούς τελικού UEFA Champions League θα κινηθεί το Σάββατο 10 Ιουνίου και το καφενείο του Πότη από την καθημερινή δραματική σειρά του MEGA «Η Γης της Ελιάς», με τον ιδιοκτήτη του να αφήνει για λίγο την κιθάρα προκειμένου να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα.

Δείτε τα απολαυστικά βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=u4zJvrs5-2U

Τηλεμαχία στις 15 Ιουνίου των πέντε αρχηγών

Στη διεξαγωγή μίας τηλεμαχίας στις 15 Ιουνίου μεταξύ των πολιτικών αρχηγών των πέντε κοινοβουλευτικών κομμάτων, αποφάσισε η Διακομματική Επιτροπή Εκλογών που συνεδρίασε υπό την προεδρία της υπηρεσιακής υπουργού Εσωτερικών Καλλιόπης Σπανού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε και ξεχωριστή τηλεμαχία μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα αλλά η πρόταση απορρίφθηκε από τους εκπροσώπους των άλλων κομμάτων.

Οι αρχηγοί θα κληθούν να απαντήσουν σε έξι ερωτήματα με βάση τις ίδιες θεματικές ενότητες με την προηγούμενη διαδικασία με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά οι δημοσιογράφοι θα έχουν στο τέλος τη δυνατότητα ελεύθερης ερώτησης.

Οι θεματικές ενότητες είναι οι εξής:

1. Οικονομία - Ανάπτυξη - Απασχόληση,

2. Εξωτερική Πολιτική - Άμυνα

3. Κράτος - Θεσμοί - Διαφάνεια

4. Υγεία - Παιδεία - Κοινωνικό Κράτος

5. Περιβάλλον - Ενέργεια

6. Νέα Γενιά

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας οι αρχηγοί των κομμάτων θα έχουν και πάλι την ευχέρεια να προχωρήσουν σε μία σύντομη καταληκτική τοποθέτηση.

Η τηλεμαχία θα διεξαχθεί στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ με πιθανή ώρα έναρξης τις 21:00 και η μέγιστη διάρκειά του θα είναι οι τρεις ώρες, όπως ίσχυε και την προηγούμενη φορά.

Οι λεπτομέρειες του τρόπου διεξαγωγής θα καθοριστούν σε νέα συνεδρίαση την προσεχή Πέμπτη. Κυριότερο ζήτημα που θα κληθεί να λύσει η επιτροπή είναι το γεγονός ότι οι έξι δημοσιογράφοι που θα θέτουν τα ερωτήματα είναι περισσότεροι από τους ερωτώμενους αρχηγούς, άρα σε κάθε θεματική ενότητα ένας δημοσιογράφος δεν θα θέτει ερώτημα. Για την επίλυση του θέματος, στη συνεδρίαση της Πέμπτης θα κληθεί να συμμετάσχει και ο συντονιστής της τηλεμαχίας, Γιώργος Κουβαράς ως εκπρόσωπος των έξι δημοσιογράφων.

“My Coming Out” στο MyRadio

Ο 104,6 My Radio προσφέρει ορατότητα στην LGBTQI+ κοινότητα μέσα από την πρωτοβουλία My Coming Out στις 7, 8 και 9 Ιουνίου, στις 16:00 και την εκπομπή «Της Ζαρίφης το πανηγύρι».Έχουν περάσει περισσότερα από 50 χρόνια από την ιστορική εξέγερση του Stonewall που έριξε πολύχρωμο φως στην LGBTQI+ κοινότητα. Ένα φως που διαχύθηκε έκτοτε σε ολόκληρο τον πλανήτη, καθιστώντας τον Ιούνιο μήνα Υπερηφάνειας και έναν τρόπο να υπενθυμίζουμε στην κοινωνία πως η σεξουαλική ταυτότητα δεν αποτελεί πεδίο διαπραγμάτευσης, ούτε και λόγο για κοινωνικό αποκλεισμό.

Έκτοτε έχουν γίνει πολλά βήματα προς την αποδοχή των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων, μπορούμε όμως να κάνουμε περισσότερα. Επί τρεις ημέρες, ισάριθμες τετράωρες εκπομπές με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Χάρη Χρονόπουλο φιλοξενούν μέλη της LGBTQI+ κοινότητας, ψυχολόγους, κοινωνιολόγους και αρμόδιους φορείς που μιλούν για τη σημασία της αποδοχής της διαφορετικότητας.

Η πρωτοβουλία My Coming Out αποκτά ήχο από τον 104,6 My Radio και εικόνα μέσω του MEGA Play (Υβριδική τηλεόραση MEGA), καθώς και του site του ραδιοφώνου. Ταυτόχρονα, η ενέργεια θα καλύπτεται από διερμηνέα ελληνικής νοηματικής γλώσσας, ο οποίος θα μεταφράζει ζωντανά τις εκπομπές.

Επί τρεις ημέρες συζητάμε για θέματα σεξουαλικής αποδοχής, ζητήματα που μας αφορούν όλους κι όχι απλά μια μικρή μειοψηφία.

Ο 104,6 My Radio δημιούργησε με αφορμή τον μήνα Pride ένα φίλτρο για Instagram stories το οποίο θα συνοδεύσει την ενέργεια αυτή. Αναζητήστε το γράφοντας my coming out στα story της εφαρμογής ή βρείτε το στο προφίλ του @myradio1046fm στην καρτέλα με τα τρία αστεράκια και βάλτε χρώμα στις αναρτήσεις σας, υποστηρίζοντας τη δράση.

Το τριήμερο My Coming Out θα εκπέμπει on air, μεταξύ 16:00 και 20:00, στις 7, 8 και 9 Ιουνίου από τη συχνότητα του 104,6 My Radio, αλλά και στο MEGA Play και την ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού.

*Με την ευγενική υποστήριξη του PANTENE και της δεύτερης φάσης της καμπάνιας  #HairHasNoGender που στέκεται υπερήφανα και έμπρακτα δίπλα στην Ελληνική ΛΟΑΤΚΙ+ Κοινότητα στον εργασιακό χώρο. Το PANTENE συνεχίζει να χορηγεί την επαναλειτουργία της Γραμμής Ψυχολογικής Στήριξης 11528- ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ για ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα, τις οικογένειές τους, γονείς και εκπαιδευτικούς.

 

«Οι Προδότες» στον ΑΝΤ1!

«Οι Προδότες» από την Τετάρτη 7 Ιουνίου και κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, έρχονται στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. 22 «Πιστοί» παίκτες θα προσπαθήσουν να εξιχνιάσουν το μυστήριο και να κερδίσουν μέχρι και 100.000 ευρώ. Ανάμεσά τους, όμως, θα κρύβονται «Προδότες». Μυστικά και συνομωσίες, κρυφές ταυτότητες και συντροφικά μαχαιρώματα έρχονται στο πρώτο παιχνίδι στρατηγικής και μυστηρίου, στην ελληνική τηλεόραση, όπου κανείς δεν είναι αθώος!

Την Πέμπτη 1η Ιουνίου, λίγες μέρες πριν η Έπαυλη των Προδοτών ανοίξει τις πύλες της, πραγματοποιήθηκε Συνέντευξη Τύπου και προβολή μέρους του 1ου επεισοδίου, στη Gold Class των Village Cinemas @The Mall Athens. Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των Media, στελέχη του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, καθώς και στελέχη της Silverline Media Productions, της εταιρείας παραγωγής των «Προδοτών».

Ο Γιώργος Λεβέντης – Managing Director – ANT1 TV, MAK TV & Antenna Studios, δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου: «Ο ΑΝΤ1, για μία ακόμα φορά, πρωτοπορεί και φέρνει στην Ελλάδα μία διεθνή επιτυχία, η οποία προβάλλεται, ήδη, στα μεγαλύτερα κανάλια και πλατφόρμες του κόσμου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε στο πρόγραμμά μας τους “Προδότες”, ένα μοναδικό και συναρπαστικό παιχνίδι μυστηρίου και στρατηγικής. Είμαστε, επίσης, χαρούμενοι που έχουμε έναν εξαιρετικό παρουσιαστή και που συστήνουμε για ακόμη μια φορά στους Έλληνες τηλεθεατές μία παραγωγή υψηλής ποιότητας με εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές παγκοσμίως».

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαι ενθουσιασμένος που έχω τον ρόλο του οικοδεσπότη των “Προδοτών». Από την πρώτη στιγμή που είδα το concept, κατάλαβα ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα διαφορετικό παιχνίδι. Ο ενθουσιασμός μου πέρασε πολλά στάδια και άνθισε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και των γυρισμάτων. Μετά την ολοκλήρωση των “Προδοτών”, μπορώ να πω με σιγουριά ότι είμαι περήφανος  που συμμετείχα σε αυτό το project».  

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΡΟΔΟΤΕΣ»

22 άγνωστοι μεταξύ τους έρχονται για να παίξουν και να κερδίσουν. Οι ρόλοι θα μοιραστούν από την πρώτη στιγμή. Κάποιοι θα είναι Πιστοί και κάποιοι Προδότες. Κανείς, όμως, δεν θα γνωρίζει την πραγματική ταυτότητα των γύρω του.

Πόσο καλά μπορούν Πιστοί και Προδότες να πουν το τέλειο ψέμα και να υπερασπιστούν την αλήθεια τους; Θα καταφέρουν οι Προδότες να βγάλουν από τη μέση τους Πιστούς, και οι Πιστοί, αντίστοιχα, να τους αναγνωρίσουν πριν το ρολόι δείξει μεσάνυχτα και έτσι να παραμείνουν ζωντανοί;

«Οι Προδότες», το διεθνές format που ξεχωρίζει για τα μυστικά και τις συνωμοσίες του, έχει εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές παγκοσμίως και πρόσφατα κέρδισε δύο βραβεία BAFTA, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό παιχνίδι στρατηγικής  που δοκιμάζει κάθε λεπτό τις σχέσεις των παικτών  και την ψυχολογία τους.

Από το πρώτο, κιόλας, επεισόδιο, κάποιοι από τους παίκτες ορίζονται μυστικά ως Προδότες, χωρίς η υπόλοιπη ομάδα να γνωρίζει την ταυτότητά τους.

Κάθε μέρα, όλοι μαζί, δουλεύουν σαν ομάδα για να συγκεντρώσουν μέχρι και 100.000 ευρώ, ολοκληρώνοντας  ιδιαίτερες  αποστολές.

Κάθε βράδυ, ενώ οι Πιστοί κοιμούνται, οι Προδότες συναντιούνται μυστικά και αποφασίζουν ποιον Πιστό θα δολοφονήσουν. Με αυτόν τον τρόπο, εξοντώνουν έναν έναν τους Πιστούς, με στόχο να υπερισχύσουν εκείνοι στο τέλος. Και οι Πιστοί, όμως, δεν είναι ανυπεράσπιστοι. Έχουν και αυτοί ένα πολύ ισχυρό όπλο στη διάθεσή τους: την ψηφοφορία της Στρογγυλής Τραπέζης. Εκεί, οι Πιστοί  προσπαθούν να εντοπίσουν τους Προδότες, με τις υποψίες και τις κατηγορίες όλων να εκφράζονται ενώπιον όλων. Στο τέλος αυτής της διαδικασίας, όλοι ψηφίζουν εκείνον ή εκείνη που θεωρούν ότι είναι Προδότης.

Εκτός φυσικά από τους ίδιους τους Προδότες που ψηφίζουν ανάλογα με τη στρατηγική τους, χωρίς να αποκλείονται τα συντροφικά μαχαιρώματα…

Όποιος συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους, διώχνεται  από  την Έπαυλη, αφού, όμως, πρώτα αποκαλύψει την ταυτότητά του.

Ήταν όντως Προδότης;

Ή μήπως τελικά έδιωξαν κάποιον Πιστό;

Όσο οι μέρες περνούν οι παίκτες θα μειώνονται και το χρηματικό έπαθλο θα αυξάνεται, μέχρι να φτάσουν  στον μεγάλο τελικό. Εκεί, όσοι Πιστοί έχουν απομείνει, θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία να διώξουν τους υπόλοιπους Προδότες. Αν τα καταφέρουν, τότε όσοι  Πιστοί έχουν απομείνει, θα ανακηρυχθούν νικητές και θα μοιραστούν το έπαθλο. Αν, όμως, ανάμεσά τους βρίσκεται κάποιος Προδότης, τότε το έπαθλο θα είναι δικό του!

Ποιοι θα επικρατήσουν σε αυτό το παιχνίδι  στρατηγικής και εξαπάτησης;

«ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ»: Πρεμιέρα Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 21:00 & κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00 με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=UCCx7HCRidU                     

#Prodotes

Instagram

@prodotes.ant1tv

Twitter

@prodotes_ant1tv

Facebook

@prodotes.ant1tv

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Ένα εμβληματικό «Μουσικό κουτί» ανοίγει την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, στις 22:00, στην ΕΡΤ1. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχονται τον καταξιωμένο συνθέτη Νίκο Ξυδάκη, σε μια βραδιά αφιερωμένη στο έργο του, το οποίο καλύπτει πάνω από τέσσερις δεκαετίες συνεχούς αναζήτησης και δημιουργίας. Στην παρέα τους, η εξαιρετική ερμηνεύτρια Βερόνικα Δαβάκη και οι μουσικοί Αλέξανδρος Καψοκαβάδης και Νίκος Παραουλάκης, για να τραγουδήσουν μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του δημιουργού...

-Η αναμέτρηση των μονοθέσιων κέρδισε το ενδιαφέρον των φίλων της Formula 1 στην Ελλάδα και τον Μάιο, καθώς την παρακολούθησαν έστω και για 1΄ κατά μέσο όρο 1.090.000 τηλεθεατές στο σύνολο του κοινού. Στο δυναμικό κοινό 18-54 οι αγώνες της Formula 1 κατέγραψαν μέσο όρο 17,4%, με τους άνδρες να δείχνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις μάχες των οδηγών της Formula 1, σημειώνοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Το ανδρικό κοινό ηλικίας 18-24 έφτασε το 34,3% και οι άνδρες 25-44 κατέγραψαν 20%. Και οι γυναίκες, όμως, είδαν Formula 1 τον Μάιο, αφού σε επιμέρους κοινό (45-54) σημείωσαν 17,3% ενώ στις ηλικίες 15-34 έφτασαν το 19,8%...

-Τη συνεργασία του με την εταιρεία «Barking Well» του Νίκου Κοκλώνη ανακοίνωσε το κανάλι του OPEN. Η Barking Well αναλαμβάνει υλοποίηση ψυχαγωγικού προγράμματος του σταθμού...

-Ρολά κατέβασε το “Σπίτι με το ΜΕGA”. Η μουσική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού με παρουσιάστρια την Ρούλα Κορομηλά ολοκλήρωσε εσπευσμένα φέτος την τηλεοπτική της πορεία και ο λόγος δεν είναι άλλος από την παρατεταμένη προεκλογική περίοδο στην Ελλάδα. Το τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε το Σάββατο 20 Μαίου και ήταν το αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη όπου πήραν μέρος πολλοί και γνωστοί καλλιτέχνες...

-H υψηλή οικονομική δαπάνη ήταν η αιτία που η ΕΡΤ δεν μετέδωσε, live, τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, τον τελικό του Europa League καί τον τελικό του Conference League, παράλληλα με την Cosmote TV...

-Toυλάχιστον, τον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Ίντερ και την Μάντσεστερ Σίτι, θα μεταδοθεί παράλληλα (22.00) και από το Mega...

-Mετά από πολλά χρόνια , η ΕΡΤ δεν έδειξε καί τους αγώνες του Rolland Garros. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν είναι μπάσκετ, δυσκολεύουν τα πράγματα για τα υπόλοιπα σπορ να βρουν "στέγη" στην ΕΡΤ...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com