ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

19 February, 2023 - 18:16

Categories: 

Ο φορμαρισμένος Ράσφορντ οδηγεί την Γιουνάιτεντ

Συνεχίζοντας το καλό σερί της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε και το εμπόδιο της Λέστερ, επικρατώντας των «αλεπούδων» με 3-0.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο ματς εξίσου δυναμικά, με την Λέστερ να απειλεί στο όγδοο λεπτό με το σουτ του Μπαρνς. Αυτός που άνοιξε, όμως, το σκορ ήταν φυσικά ο Μάρκος Ράσφορντ, που στο 25' έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και πλάσαρε τον Γουόρντ.

Ο «καυτός» Άγγλος φορ ξαναχτύπησε στο 56' με παρόμοιο τρόπο, κάνοντας το 2-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα, Μπρούνο Φερνάντες και Σάντσο συνεργάστηκαν υπέροχα με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να γράφει το 3-0 που έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Έτσι, η Γιουνάιτεντ έφτασε τους 49 βαθμούς και δικαιούται να κοιτάει τον τίτλο, αφού βρίσκεται πλέον στο -5 από την Άρσεναλ. Από την άλλη, η Λέστερ έμεινε στην 14η θέση και δεν έχει γλυτώσει ακόμη από τον υποβιβασμό.