ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

4 March, 2023 - 05:10

Categories: 

To ΟPEN χορεύει...τάγκο και σάμπα, ΕΡΤ 3 χωρίς μπάσκετ το ΣΚ και ο Ανδρουλάκης στον Alpha!

Εκεί όπου η μπάλα λατρεύεται σαν Θεός και το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ζήτημα ζωής, Αργεντινή και Βραζιλία κρατούν τα σκήπτρα. Τα κορυφαία πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής παίζουν μπάλα αποκλειστικά στην Υβριδική τηλεόραση του OPEN.

Η Παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή, η πατρίδα του τανγκό. Η χώρα που γέννησε τον Μέσι, τον Μαραντόνα, τον Ρικέλμε. Εκεί που το πάθος για το ποδόσφαιρο είναι κάτι το μοναδικό. Η αιώνια κόντρα της Μπόκα Τζούνιορς με την Ρίβερ Πλέιτ. Η μοναδική ατμόσφαιρα σε Μπομπονέρα και Μονουμεντάλ. Ντάριο Μπενεντέτο, Νικολάς Ντε Λα Κρουθ και πολλοί ακόμη αστέρες θα παρελαύνουν κάθε εβδομάδα από τις οθόνες μέχρι την τελική καταξίωση και την κατάκτηση του τίτλου.

Και φυσικά η Βραζιλία. Η χώρα της σάμπα και του jogo bonito. Εκεί όπου έγραψαν ιστορία αστέρες όπως ο Πελέ, ο Ρονάλντο, ο Ροναλντίνιο και ο Νεϊμάρ. Η μεγάλη Σάντος, η πρωταθλήτρια Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα και η Φλαμένγκο υπόσχονται μονομαχίες που θα χαρίσουν απίθανες συγκινήσεις. Γκαμπιγκόλ, Ντε Αρασκαέτα και δεκάδες ακόμη μάγοι της μπάλας θα ξεδιπλώνουν κάθε εβδομάδα το ταλέντο τους στην υβριδική τηλεόραση του OPEN και θα προσφέρουν απλόχερα το ποδόσφαιρο των ονείρων μας, από τις 15 Απριλίου που θα γίνει η πρώτη σέντρα της σεζόν.

 

Oι πρώτες μεταδόσεις έχουν ως εξής

 

Κυριακή 5 Μαρτίου, 00:15 Λανούς – Ρίβερ Πλέιτ, Open Hybrid

Δευτέρα 6 Μαρτίου, 00:15, Ουρακάν – Σαν Λορέντσο, Open Hybrid

Δευτέρα 6 Μαρτίου, 22:00, Γοδόι Κρουζ – Ράσινγκ , Open Hybrid

Τρίτη 7 Μαρτίου, 02:00 Μπόκα Τζούνιορς – Ντιφένσα, Open Hybrid

Total football  στο ΟΡΕΝ

 

 

Η προτελευταία στροφή της STOIXIMAN SUPER LEAGUE, σε πρώτο πλάνο στο Total Football την Κυριακή στις 22:00. Μία αγωνιστική πριν την αυλαία της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, οι μηχανές των ομάδων είναι στο φουλ και κάθε βαθμός είναι σημαντικός.

 

Ο ΠΑΟΚ μετά την απώλεια βαθμών στα Γιάννινα, δεν έχει άλλα περιθώρια και υποδέχεται τον Ιωνικό, που προσπαθεί να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Γρηγόρης Ατρείδης περιγράφει φάσεις και γκολ από την Τούμπα.

 

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να νικήσει τον Παναθηναϊκό, στο ντέρμπι των αιωνίων, και τώρα δεν σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό, που αναζητεί παντού βαθμούς. Ο Γιώργος Σόμπολος παρουσιάζει το φιλμ του αγώνα.

 

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στην Κρήτη, να παίξει με τον πάντα επικίνδυνο ΟΦΗ, λίγες ημέρες αφότου έμαθε πως θα παίξει και με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, την προσεχή Τετάρτη. Ο Δημήτρης Βάλσαμος μας μεταφέρει όλα όσα θα γίνουν στο Ηράκλειο.

 

Και όχι μόνο αυτά.

 

Όλα τα γκολ της 25ης αγωνιστικής της STOIXIMAN SUPERLEAGUE, οι δηλώσεις που έκαναν αίσθηση, οι διαιτητικές αποφάσεις και γκολ από τον διεθνή χώρο, αυτήν την Κυριακή στις 22:00 στο OPEN. Το καθιερωμένο ραντεβού σας με το Total Football.

 

Παρουσιάζουν ο Πάνος Βόγλης και η Μαρία Ζαφειράτου. Σχολιάζουν ο Νίκος Νταμπίζας και ο Αλέξης Σπυρόπουλος. Τις αποφάσεις των διαιτητών αναλύει ο Αριστομένης Κουτσιαύτης.

Στην ERT WORLD και στο ΕΡΤ SPORTS οι αγώνες της 17ης αγωνιστικής της Basket League 

 

 

Έπειτα από το αγωνιστικό κενό των τριών εβδομάδων η Basket League επιστρέφει στη δράση με τη διεξαγωγή της 17ης αγωνιστικής, της οποίας η αυλαία θα ανοίξει το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023. Oι Έλληνες της Ομογένειας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά από την ERT World και το ΕΡΤ Sports, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ΕRTFLIX , όλους τους αγώνες του Σαββατοκύριακου.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων:

 

Σάββατο 4 Μαρτίου

 

15:30-17:30 BASKET LEAGUE | 17Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – ΠΑΟΚ (Ζ)

 

20:30-22:30 BASKET LEAGUE | 17Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Ζ) 

 

Κυριακή 5 Μαρτίου

 

15:45-18:00   BASKET LEAGUE | 17Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΚΟΛΟΣΣΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζ)

 

20:30-22:30    BASKET LEAGUE | 17Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΑΡΗΣ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Ζ)

Διαδικτυακές μεταδόσεις μπάσκετ

Διαδικτυακά θα μεταδοθούν οι εξής αναμετρήσεις:

 

Εlite League Ερρίκος Ντυνάν, 4/3, Παπάγου-Μαρούσι από το κανάλι YouTube της ΕΟΚ (youtube.com/hellenicbf)

Elite League Ερρίκος Ντυνάν, 4/3, Αίας Ευόσμου-Καβάλα από το Event Thess

Elite League Ερρίκος Ντυνάν, 4/3, Ερμής Σχηματαρίου-Κόροιβος Αμαλιάδας από το radiothiva.gr

Elite League Ερρίκος Ντυνάν, 4/3, Πανερυθραϊκός-Ψυχικό από το κανάλι YouTube του γηπεδούχου σωματείου

Elite League Ερρίκος Ντυνάν, 4/3, Νεανική Εστία Μεγαρίδος – ΑΟ Αγρινίου από το κανάλι Youtube NEM BC

Elite League Ερρίκος Ντυνάν, 5/3, Ελευθερούπολη-Αμύντας τηλεοπτικό

Α1 Γυναικών, 4/3, Πρωτέας Βούλας-Ελευθερία Μοσχάτου από το κανάλι YouTube LIFE

Α1 Γυναικών, 4/3 Εύνικος – Νίκη Λευκάδας από το κανάλι Youtube Lay Up

Β’ Εθνική, 4/3, Πανσερραϊκός-ΔΕΚΑ από το κανάλι YouTube mgspanserraikos.gr

Β’ Εθνική, 4/3, Πανιώνιος-ΑΟΚ Χανιά από το telesport.gr

Β’Εθνική, 4/3, ΑΟ Αίολος Αγυιάς – ΑΟ Μυκόνου από το κανάλι Youtube CHOICE WEB TV

B’ Εθνική, 5/3, Έσπερος-ΟΦΗ από το esperostv

B’ Εθνική, 5/3, Πρωτέας Βούλας-ΑΕ Ν. Κηφισιάς από το κανάλι YouTube LIFE

Γ’ Εθνική, 5/3, Νήαρ Ηστ-Παναχαϊκή από το telesport.gr

Γ’ Εθνική, 5/3 Πικέρμι-Ένωση Αττάλου Καλύμνου από το facebook.com/aepikermioubc

Γ’ Εθνική, 5/3, Κομοτηνή-Αρίων Ξάνθης από το κανάλι YouTube lega.gr

Γ’ Εθνική, 5/3, ΑΣΑ Αναγέννηση – ΑΕ Πεντέλης από το κανάλι Youtube Anagennisi BC

Γ’ Εθνική, 5/3, ΑΟ Αργοναύτης Τρίγλιας – Φοίνικας Πειραιά από το κανάλι Youtube aorgonautisrafina

Aφιέρωμα σε Πόλυ Πάνου, Τζένη Βάνου και Ρίτα Σακελλαρίου

Το «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» με τον Γιάννη Μπέζο, «υποκλίνεται» σε τρεις σπουδαίες γυναικείες φωνές του λαϊκού μας τραγουδιού, αυτό το Σάββατο 4 Μαρτίου στις 23:00 στο OPEN, και μας τις θυμίζει μέσα από ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα. 

Ξεχωριστές, εμβληματικές, ανεπανάληπτες. Πόλυ Πάνου, Τζένη Βάνου και Ρίτα Σακελλαρίου. Η μουσική τους διαδρομή δε θέλει συστάσεις και αυτό το Σάββατο ο Γιάννης Μπέζος, σε μια καθαρά γυναικεία υπόθεση, υποδέχεται αγαπημένες καλλιτέχνιδες που θα μας ταξιδέψουν στις αξέχαστες επιτυχίες των τριών αυτών σπουδαίων λαϊκών ερμηνευτριών. 

Φωτεινή Δάρρα, Άσπα Θεοφίλου, Μελίνα Μακρή, Ανδρομάχη, Μαρία Αναματερού, Μαρία Αλαμανή και Ελίζα Σκολίδη, αναλαμβάνουν να μας θυμίσουν λαϊκά τραγούδια που άφησαν ιστορία και να ομορφύνουν μέσα από αυτά, το Σαββατόβραδό μας. 

Από το «Τι σου ‘κανα και πίνεις», τις «Χίλιες βραδιές» και το «Ιστορία μου αμαρτία μου», στο «Ένα σφάλμα έκανα», στο «Αγόρι μου», και στο «Σώσε με» και από το «Φέρτε μια κούπα με κρασί», το «Θέλω κοντά σου να μείνω» και το «Κάθε ηλιοβασίλεμα», στο «Καλντερίμι», στο «Αν είναι η αγάπη αμαρτία» και στο «Αν κάνω άτακτη ζωή» , θα ακούσουμε τραγούδια που χάρη και στις ξεχωριστές αυτές και ανεπανάληπτες φωνές, αποτελούν πολυαγαπημένες  και χιλιοτραγουδισμένες επιλογές για γενιές και γενιές Ελλήνων. 

Μαζί τους η Σόφη Παππά, η Θεοδώρα Σιάρκου, η Εύα Ντελιδάκη, η Κατερίνα Σαβράνη και η Μάρα Χαρμαντά, όλες μια παρέα, που τις ενώνει το αστείρευτο ταλέντο, η μοναδική προσωπικότητα και η αγάπη για τις τρεις αυτές υπέροχες ερμηνεύτριες, οι οποίες κατέχουν περίοπτη θέση στη μουσική μας ιστορία.

«Αυτοψία στην πολιτική» με τον Νίκο Ανδρουλάκη

 

 

Η «Αυτοψία στην πολιτική» με τον Αντώνη Σρόιτερ, φιλοξενεί ζωντανά στο στούντιο, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, στην πρώτη μεγάλη, εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του. Τα μεγάλα θέματα της επικαιρότητας, οι μετεκλογικές συνεργασίες, οι υποκλοπές, και τα διλήμματα της κάλπης. «Αυτοψία στην πολιτική», Κυριακή 5 Μαρτίου στις 22:50.

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν στο κοσμοπολίτικο και ηλιόλουστο Μαϊάμι, την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 17:45 στο OPEN...

-Πολύ καλή κίνηση από το OPEN που απέκτησε τα πρωταθλήματα Αργεντινής και Βραζιλίας, έστω για την υβριδική τηλεόραση του. Είναι δύο πρωταθλήματα που έχουν πολλούς φίλους στην χώρα μας. Μάλιστα, επειδή δεν έχουν όλοι smart TV, οι αγώνες θα μεταδίδονται live και από την ιστοσελίδα του OPEN...

-Πάντως, κάποια ματς, κυρίως τα νυχτερινά, θα μπορούσαν να τα δείχνει και το ελεύθερο κανάλι...

-H Γιώτα Τσιμπρικίδου επιστρέφει στο ραδιόφωνο και στον Ρυθμό 949, με εκπομπή τα πρωινά του ΣΚ, 10.00-14.00)...

-Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023, στις 9 το βράδυ, στην ΕΡΤ2, η Λένα Αρώνη, στο πλαίσιο της εκπομπής «Αrt Week», πηγαίνει στο Θέατρο Άνεσις και βλέπει το θεατρικό έργο «Οικόπεδα με θέα» του βραβευμένου Αμερικανού συγγραφέα Ντέιβιντ Μάμετ. Οι Γιάννης Μπέζος, Άρης Λεμπεσόπουλος και Μάκης Παπαδημητρίου μοιράζονται με τη Λένα Αρώνη στιγμές από τις πρόβες τους και σκέψεις του ενός για τον άλλον ως προς τη συνεργασία τους...

-Η εκπομπή «Κυριακή στο χωριό ξανά» με τον Κωστή Ζαφειράκη, επιστρέφει με νέο κύκλο επεισοδίων στην  ΕΡΤ3, την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 11:30. Πρώτος σταθμός η Γρατινή Κομοτηνής...

-Kαλημέρα και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com