ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 December, 2023 - 17:38

Categories: 

Πέθανε ο άτυχος Αστυνομικός που δέχθηκε την φωτοβολίδα στα επεισόδια του Ρέντη

Ο 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ είχε χτυπηθεί από φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων την ώρα που διεξαγόταν αγώνας βόλεϊ στου Ρέντη

Κατέληξε ο 31χρονος αστυνομικός που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη. 

Νοσηλευόταν διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση, στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

 

Ο 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ είχε χτυπηθεί από φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, την ώρα που διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

 

Η φωτοβολίδα είχε χτυπήσει τον άτυχο αστυνομικό στο αριστερό πόδι, βρίσκοντας αρτηρία και προκαλώντας του σοβαρή αιμορραγία.

 

Ο βαριά τραυματισμένος 31χρονος είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου οι γιατροί σε μια προσπάθεια να περιορίσουν την αιμορραγία είχαν ακρωτηριάσει το πόδι του.

 

Στη συνέχεια, ο αστυνομικός νοσηλευόταν σε καταστολή, ενώ οι προσπάθειες των γιατρών την περασμένη εβδομάδα να τον επαναφέρουν δεν είχαν επιτυχία.

 

Δυστυχώς ο 31χρονος δεν άντεξε και σήμερα κατέληξε.

 

Τα επεισόδια είχαν σημειωθεί το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου.

 

Ομάδα: